TVNET mediju grupa nostiprina līdera pozīcijas Latvijas interneta topā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

TVNET mediju grupa nostiprina līdera pozīcijas Latvijas interneta vidē piekto mēnesi pēc kārtas, sasniedzot 900 000 unikālo lietotāju, liecina starptautiskā interneta pētījumu uzņēmuma Gemius publicētā statistika par Latvijas interneta resursu kopējo auditoriju 2020. gada aprīlī.

TVNET mediju grupas galvenais redaktors Toms Ostrovskis: "Pasaule strauji mainās, mainās arī ieradumi un intereses, bet uzticība TVNET grupas zīmoliem – TVNET.lv, RusTVNET.lv, Apollo.lv, Spoki.lv un Receptes.lv - ir noturīgi augsta. Tā ir ļoti liela atbildība pret lasītāju, neatkarīgi vai cīnāmies ar koronavīrusa epidēmiju vai šķietami vienmuļu ikdienu. Atzīšu, ka lasītāju uzticība ir fantastisks iedvesmas avots mums pašiem, lai arī šajā grūtajā laikā turpinātu piedāvāt kvalitatīvu un aktuālu saturu visām sabiedrības grupām. Un to darām katru dienu nu jau 20 gadus, kopš TVNET pirmā raksta internetā!

Paldies mūsu lasītājiem un skatītājiem par uzticību un arī atbalstu vietējiem medijiem un neatkarīgai žurnālistikai!"

TVNET mediju grupas kopējais apmeklētāju skaits aprīlī - 900 567 unikālie lietotāji, liecina Gemius apkopotie rezultāti; Delfi mediju grupai – 888 119, tai seko inbox.lv ar 747 275 lietotājiem.

Ik mēnesi Gemius publiskotajos datos par Latvijas interneta kopējās auditorijas apmeklējumu tiek apkopoti dati no dažādām ierīcēm – datoriem, mobilajiem telefoniem un planšetdatoriem, ņemot vērā pārklāšanos starp dažādām platformām (Gemius publishers). Savukārt interneta lapu apmeklējuma statistikā lasītāju pārklāšanās vienas mediju grupas vietnēm netiek ņemta vērā (Gemius domain).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu