Krievijas medijos parādījusies informācija par Kaspara Daugaviņa algas apmēru nākamajā sezonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš nesen parakstīja līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu "Vitjaz", kas bāzējas Maskavas apgabalā. Krievijas medijos parādījusies arī informācija par Daugaviņa līguma summu.

"Sport-Express" žurnālists bija pirmais, kurš nāca klajā ar informāciju par skaitļiem, kas rakstīti Daugaviņa līgumā. 

Tika ziņots, ka Daugaviņš un "Vitjaz" vienojušies par samaksu 35 miljonu Krievijas rubļu apmērā (aptuveni 437 tūkstoši eiro). Tāpat žurnālists pauda neizpratni par "Vitjaz" algu piemērošanas politiku, jo Daugaviņa aizvadītās sezonas komandas biedrs Fjodors Malihins ticis pie līguma par 30 miljoniem Krievijas rubļu (375,5 tūkstoši eiro).

Tiesa, Daugaviņa un Maļihina pienesums "Spartak" aizvadītajā sezonā teju pat nav salīdzināms. Kamēr latvietis ar 40 punktiem (19+21) kļuva par otru rezultatīvāko vīru "Spartak" rindās, Maļihins kopumā 40 spēlēs guva vien septiņus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Vēl zināms, cik "Vitjaz" rindās pelnīs tādi hokejisti kā Džastins Danforts, Matiass Tedenbijs un Līnus Hulstrēms. Danfota līgumā ierakstītā summa ir identiska Daugaviņa algai, savukārt Tedebbijs saņems 33 miljonus Krievijas rubļu (413 tūkstoši eiro), bet Hūlstrēma līgums noslēgts par 30 miljoniem Krievijas rubļu (375,5 tūkstoši eiro).

Daugaviņš Maskavas "Spartak" aizvadīja divas sezonas. Pirms tam uzbrucējs pārstāvēja arī Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Maskavas "Dinamo". Tāpat hokejists ir pārstāvējis arī Rīgas "Dinamo" krāsas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu