Svētdienas horoskops: 10. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 10. maijam.

AUNS Vēlēsies mājiniekiem pierādīt, ka esi galvenais. Taču šāda nostāja neveicinās saskaņu ģimenē. Pat ja esi lielākais finanšu avots, necenties to pārāk akcentēt, varbūt ieturi diplomātiskāku, piezemētāku attieksmi.

VĒRSIS Būsi dzīvesprieka, optimisma un enerģijas avots mājiniekiem. Tuvinieki alks pavadīt laiku ar tevi. Varbūt nolemsiet kopīgi pagatavot gardumu, ar kuru palutināt savus vēderus.

DVĪŅI Tu dzīvosi savā sapņu pasaulē, jo tā vēlēsies pasargāt sevi no skarbās realitātes. Un šobrīd tiešām droši varēsi atļauties to darīt. Relaksēties palīdzēs arī zāļu tējas.

VĒZIS Sekosi līdzi, vai visi saimniecības darbi ir paveikti, vai māja ir gana sakopta. Mīļotais cilvēks būs noskaņots dienas otro pusi pavadīt romantiskā divvientulībā, neliedz viņam un sev to prieku!

LAUVA Nevēlēšanās piekrist otrajai pusītei, lai gan tai ir taisnība pat šķietami maznozīmīgā jautājumā, var pārvērsties asā konfliktā. Labāk esi situācijas normalizētājs, nelej benzīnu klāt jau tā ugunīgajai spriedzei!

JAUNAVA Tev nebūs nekā svarīgāka par ģimenes labsajūtu, laimi. Tāpēc atliksi visus iesāktos darbus un kopīgi dosieties atpūtas braucienā ārpus pilsētas. Atvasītes var uzdot tev āķīgus, kutelīgus jautājumus.

SVARI Noskaņojums būs patiesi nosvērts, mierīgs. Lieliski piemērots, lai dotos pie dabas vai mājas apstākļos palasītu romantisku literatūru, ļautos relaksējošai mūzikai. Laulātais var vēlēties pasākt ko neikdienišķu.

SKORPIONS Meklēsi sev jaunus izaicinājumus, šķēršļus, kurus pārvarēt. Labāk izvēlies intelektuāla rakstura uzdevumus. Proti, risini mīklas, centies izprast globālos politiski ekonomiskos procesus.

STRĒLNIEKS Būsi interesants un aizraujošs sarunu biedrs gan atvasītēm, gan mīļotajam cilvēkam. Jūs spēsiet atrast patiesi oriģinālus izklaides veidus, vienlaikus liekot lietā zināšanas, atjautību.

MEŽĀZIS Tevi var pārņemt nepamatotas psiholoģiskas šaubas par nākotni, par izvēlēto profesionālo ceļu, par finansiālo stabilitāti. Iekšējo mieru palīdzēs atgūt otrās pusītes uzmundrinājumi un bērnu klātbūtne.

ŪDENSVĪRS Dienas notikumi ļaus gūt svarīgus secinājumus, tikt vaļā no aizspriedumiem, novecojušiem uzskatiem. Visticamāk, tieši jaunākā paaudze mudinās uz dzīvi palūkoties pavisam citādi.

ZIVIS Atvasītes var ātri vien pierunāt tevi doties kādā pārgājienā vai tālākā izbraucienā. Kopumā šī tavai ģimenei izvērtīsies ļoti pozitīva un interesanta diena. Lielākus pirkumus gan veikt nevajadzētu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu