"Es zinu, ka tu ar viņu gulēji." Maiks Taisons reiz teju piekāva Maiklu Džordanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix/ Apollo kolāža

Maiks Taisons arī 53 gadu vecumā ir lieliskā fiziskā kondīcijā, bet 1988. gadā viņš bija savu spēju absolūtajā virsotnē. Ļoti tuvu šā apgalvojuma izjušanai uz savas ādas kādā ballītē bija leģendārais basketbolists Maikls Džordans, stāsta Taisona aģents Rorijs Holovejs.

Savā grāmatā Holovejs atminējies kādu gadījumu, kad viņš kopā ar Dzelzs Maiku, boksera promoteru Billiju Kingu apmeklēja Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāja Ričarda Denta 28. dzimšanas dienu. 

Ņemot vērā, ka Džordans arī bija liels amerikāņu futbola cienītājs un Dents spēlēja Čikāgas "Bears" vienībā, uz futbolista jubilejas ballīti bija ieradies arī slavenais "Bulls" basketbolists.

Kā jau tas šādos pasākumos mēdz notikt, būtisku lomu vakara attīstībā spēlēja alkohols.

"Taisons sēž pie bāra ar viņa izvēlētajiem dzērieniem, kas ir "Long Island" tēja. Kad Maiks iedzer, tad ārā nāk viņa īstās jūtas," rakstīja Holovejs.

Taisona menedžeris mēģināja situāciju uzlabot, bet arī viņam pavisam ātri kļuva skaidrs, ka bokseris ir noskaņots agresīvi: "Es teicu bārmenim, lai viņš Maika dzērienos lej mazāk alkohola, jo redzēju, kādā gultnē vakars sāk ievirzīties. Maiks blenza uz galdiņu, kur sēdēja Džordans. Tad viņš sāka skaļi kliegt: "Klausies, tu domā, ka esmu stulbs? Es zinu, ka tu ar viņu gulēji!""

Taisons runāja par aktrisi Robinu Givensu, kas tobrīd bija viņa sieva, bet pāra attiecības tuvojās noslēgumam, kas pēcāk bokserim finansiālajā ziņā izmaksāja ļoti dārgi. Nav noslēpums, ka pirms Givensas laulības ar Dzelzs Maiku viņa tik tiešām tikās ar Džordanu. 

Tajā vakarā Taisons beidzot klātienē bija sastapis Džordanu un alkohols kombinācijā ar iekrātajām dusmām darīja savu.

"Džordans sēdēja ar tādu skatienu it kā būtu ieraudzījis spoku. Maiks turpināja: "Es zinu, ka tu ar viņu pinies. Tu vari man atzīties"," turpināja Holovejs.

Protams, Džordans nebija gatavs pieliet eļļu ugunij un izvēlējās neatbildēt, bet, kā izteicās Holovejs, vakara turpinājums bijis pietiekami neveikls: "Billijs [Kings] turpinājumā aktīvi centās nomainīt tematu, es mēģināju nomierināt Maiku, kurš visu laiku skandināja, ka gribot piekaut Džordanu."

Vakara gaitā, kā rakstījis Holovejs, kopējiem spēkiem Taisonu tomēr ir izdevies nomierināt, bet nav šaubu, ka draudi, kas nāk no "ziedu dienu" Maika Taisona mutes, nebūt nav tas, ko Džordans tovakar vēlējās dzirdēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu