Vēl vienā Latvijas novadā konstatēts Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19 analīzes.
Covid-19 analīzes. Foto: Evija Trifanova/LETA

Koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 konstatēta arī Daugavpils novadā, līdz ar to kopumā slimība skārusi 74 pašvaldības, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Vakar konstatējot divas jaunas saslimšanas, pa vienam Covid-19 pacientam reģistrēti Rīgā un Kocēnu novadā.

Par diviem slimības gadījumiem mazāk kļuvis Daugavpilī, tomēr, kā liecina SKPC dati, vismaz viens saslimušais patlaban reģistrēts arī Daugavpils novadā. Par vienu samazinājies arī slimības gadījumu skaits Valmierā.

Līdz ar to saslimšana ar Covid-19 tagad reģistrēta 74 pašvaldībās, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Daugavpils, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Neretas, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Riebiņu, Ropažu, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Covid-19 konstatēta diviem cilvēkiem.

Līdz šim Latvijā kopumā veikti 75 571 Covid-19 izmeklējumi, slimību konstatējot kopumā 930 cilvēkiem. Tāpat līdz šim no slimības atveseļojušās 464 personas, savukārt 18 cilvēki, kuriem bija konstatēta Covid-19, miruši.

Pēdējās diennakts laikā stacionēts viens pacients ar Covid-19. Līdz ar to kopumā stacionāros ārstējas 29 pacienti: 27 pacienti ar vidēji smagu, kā arī divi pacienti ir ar smagu slimības gaitu.

Saskaņā ar Nacionālā veselības dienesta datiem kopumā no stacionāra izrakstīti 109 pacienti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu