Pirmdienas horoskops: 11. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 11. maijam.

AUNS Ar darba jautājumiem, izglītību saistītām lietām panākumi nāks caur jūtamu piepūli. Taču grūtību pārvarēšana panākumus padarīs stabilus un paliekošus. Šobrīd lieti noderēs tavs neatlaidīgums.

VĒRSIS Nedēļu sāksi uz vieglas, patīkamas nots. Nav izslēgts, ka tev šodien pastiprinātu uzmanību pievērsīs pretējā dzimuma pārstāvji. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pavērsies pavisam citas iespējas.

DVĪŅI Nevajadzētu steigties ar secinājumiem, atbildīgu lēmumu pieņemšanu. Ja arī apkārtējie apstākļi ir spiedīgi, centies rūpīgāk pārdomāt savu rīcību, apzināties tās sekas ilgtermiņā.

VĒZIS Mācies mierīgāk, neitrālāk reaģēt uz apkārt notiekošo. Ja spēsi savaldīties saspringtākos brīžos, tev veiksmīgi izdosies izvairīties no liekām nepatikšanām, sarežģījumiem. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

LAUVA Vajadzēs nopietnāk aizstāvēt savas intereses, tādējādi brīžiem nonākot asākā pretrunā ar apkārtējo viedokli. Galvenais nepadoties – šodien panākumus gūs tie, kuri saglabās ticību sev, uzvarai!

JAUNAVA Tu ļoti skaidri spēsi izkristalizēt, kas apkārtējā vidē ir labs, kas slikts, kas pilnvērtīgs un kas peļams. Analītiskā nostāja lieliski palīdzēs risināt dažādus saimnieciski organizatoriskus jautājumus.

SVARI Tavi sadarbības partneri var izmantot viltību vai pat melus, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Centies neatbildēt viņiem ar ko līdzīgu, labāk tad apsver iespējas meklēt citus potenciālos biznesa kontaktus.

SKORPIONS Šobrīd vajadzēs būt ne tikai pacietīgam, bet arī izveicīgam, lai pilnībā īstenotu nospraustos mērķus. Ja nepieciešams, tu droši varēsi rēķināties ar kolēģu, paziņu atbalstu. Mīlas dzīvē bangos kaislību vētra.

STRĒLNIEKS Zvaigznes iesaka rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu, nevis saltu aprēķinu. Ja dosi priekšroku godīgai, morāli korektai rīcībai, tu nodrošināsi sev labu garīgo attīstību nākotnei! Atturies no alkohola.

MEŽĀZIS Šis nav pats piemērotākais mirklis, lai kārtotu jautājumus ar valsts institūcijām, varas pārstāvjiem. Labāk veiksies ar mākslu, dzīves radošo pusi saistītās aktivitātes. Vari pievērsties savam hobijam.

ŪDENSVĪRS Tev atliks vien nedaudz piepūlēties, un kārotā lieta ātri vien īstenosies. Droši vari sākt jaunus projektus, papildināt lietišķo kontaktu loku. Otrā pusīte var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

ZIVIS Emocionālās svārstības var nedaudz traucēt koncentrēties darba lietām. Ja iespējams, atturies risināt patiesi atbildīgus, nopietnus jautājumus. Dienas izskaņā ieteicams ātrāk doties pie miera!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu