Latvijas hokeja izlase sociālo tīklu mačā knapi uzvar Norvēģijas valstsvienību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlase
Latvijas hokeja izlase Foto: Sintija Zandersone/LETA

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) ir nākusi klajā ar interesantu veidu, kā faniem sekot līdzi Pasaules hokeja čempionāta "norisei", par spīti tam, ka turnīra norise ir atcelta Covid-19 pandēmijas dēļ.

IIHF ir nākusi klajā ar jaunu sociālo tīklu spēli, kas ļauj faniem balsot par konkrētu maču iznākumu. Kā paredz noteikumi, balsošana sākas tajā pašā dienā un laikā, kad oriģināli bija jāsākas ieplānotajam mačam.

Visu spēles laiku, kas ir aptuveni 2 stundas, sociālo tīklu lietotājiem dažādās platformās ("Twitter", "Facebook", "Instagram" un "VKontakte") ir iespējams balsot par konkrētā mača uzvarētāju. Pēc tam IIHF, apkopo balsojuma rezultātus un, izmantojot algoritmu, ko savā mājas lapā nodēvēja par "maģisku formulu", aprēķina mača uzvarētāju.

Tieši tāpat kā īstajā čempionātā arī šeit komandām par uzvaru pamatlaikā pienākas trīs punkti, kas pēcāk tiks apkopoti grupas tabulā, nosakot astoņas komandas, kas izslēgšanas spēlēs uzsāks cīņu par virtuālajām zelta medaļām.

Savā pirmajā virtuālajā mačā Latvijas valstsvienība tikās ar Norvēģijas vienību, izcīnot uzvaru pamatlaikā ar rezultātu 5:4.

Savu nākamo "maču" Latvijas izlase aizvadīs jau 10. maijā plkst. 17:20, spēkojoties ar Kazhstānas hokejistiem. 

Latvija bez jau pieminētās Norvēģijas un Kazahstānas komandām, ir kopā ar Šveices, Somijas, ASV, Krievijas un Itālijas valstsvienībām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu