Izsolē par milzu summu tiks pārdotas Maikla Džordana pirmais "Air Jordan" apavu pāris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Air Jordan" apavi
"Air Jordan" apavi Foto: Reuters/ScanPix

ESPN dokumentālo filmu sērija par "Pēdējā deja" leģendāro Maiklu Džordanu ir atgriezusi sporta pasaules pašā epicentrā. Situāciju ir gatavs izmantot Džordana pirmā "Air Jordan" apavu pāra īpašnieks Džordans Gelers, vēsta "Business Insider"

Klasiskie apavu, kuri jau nedaudz ir zaudējuši savu nokrāsu, dizaineris bija Pēters Mūrs. Uz minētā apavu pāra ir "Air Jordan" emblēma, kā arī paša Džordana paraksts uz labās botes. Ir aprēķināts, ka apavu pāra vērtība varētu būt no 100 līdz pat 150 tūkstošiem ASV dolāru.

"Šīs ir visu laiku ikoniskākās botes," izteicās apavu pāra īpašnieks un sporta apavu muzeja "Shoezejum" radītājs Džordans Gelers. "Būt par šo apavu īpašnieku ir bijis liels gods, bet, ņemot vērā publicitāti, kas radusies ap Maiklu Džordanu viņa dokumentālās filmas dēļ, mēs ar sievu nolēmām, ka šobrīd būtu īstais mirklis apaviem atrast jaunu īpašnieku."

Šis "Air Jordan" modelis tika ražots no 1985. gada 2. februāra līdz 2. aprīlim, kas, ņemot vērā Džordana pēdas traumu 1985./1986. gada sezonā, nozīmē, ka leģendārais basketbolists šos apavus valkājis laika periodā no 1985. gada februāra līdz 29. oktobrim.

Izsole ir atvērta līdz šā gada 17. maijam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu