"Viņš smirdēja pēc alkohola un cigaretēm." UFC cīkstonis pēc zaudējuma asi kritizē cīņas tiesnesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dominiks Krūzs un Deina Vaits
Dominiks Krūzs un Deina Vaits Foto: AFP / Scanpix

Dominiks Krūzs savā atgriešanās cīņā "UFC 249" piedzīvoja zaudējumu otrajā raundā pēc diskutabla oktagona tiesneša lēmuma. Soģa virzienā skarbus vārdus cīkstonis veltīja arī pēc dueļa noslēgšanās.

Dominiks Krūzs cīņā pret Henriju Sehudo zaudēja otrajā raundā. Sašutumu daudzu fanu vidū, tai skaitā arī Krūzā pašā izraisīja oktagona tiesneša Kīta Pītersona lēmums apturēt cīņu divas sekundes pirms otrā raunda beigām.

Sašutumu cīkstonis neslēpa gan oktagona intervijā ar Džo Roganu, gan arī pēcāk, sniegdams savu atskatu uz cīņu medijiem.

"Šādā pozīcijā esmu bijis neskaitāmas reizes. Līdz raunda beigām bija atlikušas vien sekundes. Es gribētu, lai mēs atrastu veidus, kā padarīt šos tiesnešus atbildīgākus," uz cīņu atskatījās Krūzs.

Cīkstoņa sakāmais sarunas turpinājumā, šķiet, pārsteidza pat viņa intervētāju: "Viņš [Pītersons] smirdēja pēc alkohola un cigaretēm. Līdz ar to Dievs vien zina, ko viņš darīja pirms cīņas. Viņiem [tiesnešiem] vajadzētu veikt dažādas pārbaudes." 

"Jau mirklī, kad ieraudzīju šo tiesnesi, nodomāju: "Vai ir iespējams, ka mēs varam viņu nomainīt?" Mums, kā cīkstoņiem, būtu jābūt tiesībām uzlikt veto tiesnesim. Vai mums ir tādas tiesības? Neesmu pārliecināts, bet gribētu, lai būtu," nobeigumā izteicās veterāns.

Krūzs savas karjeras laikā ir kļuvis par divkārtēju čempionu svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem. Lieliskā cīkstoņa karjeru gan nopietni ir pabojājuši dažādi savainojumi abos ceļgalos. Pirms šīs cīņas savu pēdējo dueli "Dominātors" bija aizvadījis pirms četriem gadiem. Pēc cīņas pret Sehudo Krūza statistika joprojām ir lieliska - 25 uzvaras un trīs zaudējumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu