"Sava bērna dēļ ar kailām rokām pacels ziloni." Babītes pagastā apskatāms asprātīgs sveiciens Mātes dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook/Trimen Tractors

Auto tirdzniecības uzņēmums "Trimen Tractor" uz svētkiem mēdz iepriecināt garāmbraucējus ar oriģinālām dekorācijām un arī Mātes dienai par godu uzņēmumā strādājošie kungi ir pacentušies. "Vispār ar tām labajām un īstajām mammām ir pilnīgs trakums. Tik ļoti spēcīgas un tik vājas vienlaicīgi. Sava bērna dēļ ar kailām rokām pacels ziloni un apraudāsies par mušu," uzsākot sveicienu Mātes dienā, savā FB kontā raksta "Trimen Tractor".

"Lai jums skaista māmiņdiena, 2 metri, mazgājam rokas, palīdzam tiem, kuriem grūti, un atkal - lai jums skaista māmiņdiena!❤️"

Visā Latvijā atzīmē Mātes dienu

Šodien visā Latvijā tiek atzīmēta Mātes diena.Tā ir diena, kad īpaši godinām mātes, vecmāmiņas, krustmātes, augstu vērtējot nesavtīgo ieguldījumu ģimenē un bērnu ikdienas dzīvē.

Pirmo reizi Mātes diena maija otrajā svētdienā tika svinēta 1908.gadā ASV, kad svētdienas skolas skolotāja Anna Rīsa Džārvisa no Rietumvirdžīnijas, godinot savu māti, rīkoja baznīcu dievkalpojumus.

Pašlaik Mātes dienu dažādās pasaules valstīs svin dažādos datumos, un pārsvarā tā ir svētku diena. Mātes diena arī Latvijā jau ir kļuvusi par ikgadēju un neatņemamu svētku dienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu