Otrdienas horoskops: 12. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 12. maijam.

AUNS Attiecību gaisotne ģimenē ietekmēs tavas koncentrēšanās spējas darbā, tāpēc centies uzturēt saskaņu ar tuviniekiem. Šī diena zīmīgāka Auniem, kuri saistīti ar zinātnes, pētniecības un žurnālistikas jomu.

VĒRSIS Tu labprāt apgūsi jaunas zināšanas, pievērsīsies pedagoģiskām aktivitātēm. Nav izslēgts, apmācīsi jaunāku kolēģi, sniegsi padomus kādam no radinieku loka. Kopumā ražīga, finansiāli veiksmīga diena.

DVĪŅI Ja reiz esi pieņēmis lēmumu – rīkojies, nevelc lietas garumā! Var rasties nepieciešamība pievērsties juridiska rakstura jautājumiem. Neskaidrību gadījumā noteikti vērsies pie profesionāļa.

VĒZIS Turpini īstenot ikdienišķos pienākumus, nenovērs uzmanību ar blakus lietām. Esi vērīgs, veicot sarežģītākus aprēķinus, pārliecinies, ka neesi pieļāvis neuzmanības kļūdas, jo tās tev var dārgi maksāt.

LAUVA Baudīsi apkārtējo uzmanību un cieņu. Tevis dotajos padomos ieklausīsies arī augstākstāvošie. Darbā ieņemsi neformālā līdera lomu. Mājas dzīvē kārotais prasīs vairāk pacietības, nekā tu domā.

JAUNAVA Necietīsi slinkošanu, laika šķērdēšanu, viss tiks pakārtots maksimālam rezultātam. Tava apņēmība būs apsveicama, taču skaties, ka tikai sakāpinātā pienākuma apziņa nesāk iedragāt tavu nervu sistēmu.

SVARI Tavā ikdienas dzīvē var atgriezties kāds sens paziņa, kolēģis. Šis brīdis dos iespēju uzkrāt jaunu pieredzi, gūt daudz viedāku skatījumu uz nākotni. Kontaktējoties ar jaunāko paaudzi, tevī vairosies dzīvesprieks.

SKORPIONS Atturies no tiešas konfrontācijas, labāk lieto diplomātiskas metodes, esi pielaidīgāks! Ja līdzcilvēki sajutīs tavu gatavību kompromisiem, arī viņi centīsies atbildēt ar to pašu!

STRĒLNIEKS Nebūs nekāds brīnums, ja sajutīsi jaunu spēku pieplūdumu. Var veidoties pārliecība, ka liktenis burtiski pakārto apstākļus tavai gribai, un atsevišķās situācijās tas tik tiešām tā arī būs!

MEŽĀZIS Saskaroties ar šķēršļiem, emocijas var uzsist augstu vilni. Tavs uzdevums neļauties vājuma brīdim! Centies atturēties no mirkļa impulsiem un, kā ierasts, domāt vairākus gājienus uz priekšu!

ŪDENSVĪRS Apdomīgums un augstās darbaspējas kļūs par lieliskiem palīgiem ceļā uz izaugsmi, panākumiem. Pat rutīnas darbi tiks paveikti ar patiesu iedvesmu. Atbilstoša diena lietišķu jautājumu risināšanai.

ZIVIS Tu spēsi lieliski novērtēt situāciju, mācīties no citu kļūdām, pieņemt tālredzīgus lēmumus. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi atsaucīgs un pretimnākošs. Tev var uzrasties jauns pielūdzējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu