Adeles bijušais treneris atklāj, kas dziedātāju pamudinājis zaudēt 45 kilogramus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Adele "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā 2017. gadā.
Adele "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā 2017. gadā. Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele pēdējā gada laikā nebeidz pārsteigt savus fanus ar iespaidīgām pārvērtībām. Tās radījušas virkni spekulāciju - gan pozitīvu, gan negatīvu. Par to, kas tieši mudinājis Adeli veikt svara zaudēšanu, sociālajos tīklos pastāstījis slavenības bijušais fitnesa treneris Pīts Džerasimo.

Dziedātāja savu transformāciju sākusi pēc šķiršanās ar savu vīru. Mazliet vairāk nekā gada laikā Adele zaudējusi 45 kilogramus, kas izraisījis sašutumu dažu fanu starpā, kas norāda, ka tas šķiet liekulīgi - līdz šim formās kuplā māksliniece vienmēr ir uzsvērusi, ka visiem būtu jājūtas labi ar savu ķermeni, pat ja tas ir lielāks par vidējo.

Atbildot uz šīm spekulācijām, Adeles treneris Pīts Džerasimo savā "Instagram" profilā dalījies ar atbildi tiem, kas uzskata, ka sieviete svaru zaudējusi kauna dēļ.

"Mana pieredze ar Adeli ļauj droši apgalvot, ka viņa vienmēr ir sekojusi sevis uzstādītam kursam un viņas svara zaudējuma motivācija nekad nav bijusi albumu pārdošanas apjomu palielināšana vai reklāma. Adele nekad nav izlikusies par kādu, kas viņa nav.

Kad sākām treniņus, mērķis nebija zaudēt pēc iespējas vairāk svara - tas bija uzlabot viņas veselības stāvokli pēc grūtniecības.

Tam pa vidu bija intensīva koncerttūre un ļoti saspringts grafiks. Ar laiku viņa vienkārši pierada pie fiziskām aktivitātēm un sāka izvēlēties veselīgāku ēdienu," min treneris.

Viņš tāpat atklājis, ka dziedātājai pēc šķiršanās ir mainījies pasaules skatījums - no sākuma viņa ir kritusi izmisumā, taču tad nolēmusi koncentrēties uz savu pašizaugsmi.

"Ir saprotams, ka izmaiņas personīgajā dzīvē rada jaunu skatījumu pašam uz sevi. Viņa uzlaboja savus ēšanas paradumus un sāka domāt par fizisko labsajūtu. Esmu lepns par viņu! Viņas mērķis nebija pašreklāma vai vēlme kļūt slavenai ar savu izskatu - izmaiņas viņa veica sevis un sava dēla dēļ," raksta Džerasimo.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu