Agnese Zeltiņa kardināli mainījusi frizūru (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa pārsteigusi savus draugus un atbalstītājus ar pamatīgām izskata izmaiņām.

Sociālajos tīklos Zeltiņa dalījās ar foto un video, kur redzams, ka viņa mainījusi frizūru - sieviete nogriezusi savas garās matu cirtas un nu viņai ir pavisam īsi mati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

"Izvedu pastaigāties savus jaunos, īsos matus. Gari mati ir super, un daudzi no jums teiks, ka tas ir sievišķīgi, un tā patiešām ir. Jūs visi pārsvarā balsojāt PAR garajiem. Taču pēc 14 gadu veidošanas, lokošanas, pieaudzēšanas turp un atpakaļ, krāsošanas, gofrēšanas, lakošanas un piepacelšanas es ar tiem tagad tieku galā trīs minūtēs, kas šobrīd ir ļoti svarīgi," savu lēmumu par īsu matu nogriešanu skaidroja Zeltiņa.

Tāpat viņa norādīja, ka lēmums par īsiem matiem tika pieņemts pirms pāris gadiem, taču spēja atvadīties no matiem nāca tikai pavisam nesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

Komentāros ļaudis sadalījās divās frontēs - daudzi teica, ka Zeltiņa ar jauno griezumu izskatās ļoti "svaiga un atbrīvojusies no sliktās enerģijas", taču citi piebilda, ka sieviete ar īsiem matiem izskatās vecāka. Kāda dāma norādīja, ka Zeltiņai būtu labāk piestāvējis karē griezums, uz ko viņa atbildēja:

"Karē man nav opcija. Ir bijuši mēģinājumi. Pusgadu ar karē, nevienu dienu nespēju tos izlaist, pinu, spraudu un pēc pusgada pieaudzēju garus," rakstīja rotu darinātāja.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu