Zināms, kad notiks atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā mūziķa Matīsa Runtuļa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com

6. maijā 29 gadu vecumā mūžībā devās daudzsološais mūzikas producents un multiinstrumentālists Matīss Runtulis (7.03.1991. – 6.05.2020.) jeb "Mr. Myster". Nu viņa mamma Sanita Tauriņa sociālajos tīklos pastāstīja, kad notiks atvadīšanās no pāragri mirušā mūziķa.

"Mīļie, atvadīšanās no Matīsa notiks otrdien, 12. maijā, plkst. 12.00 Krematorijas dārzā.

Šajā reizē lieli ziedu pušķi un vainagi nederēs, jo Matīsam nebūs kapa. Pietiks ar katra izvēlētu mīlestības ziediņu.

Nedēļas nogalē Matīsa pelni tiks vesti uz laukiem, kur viņš pavadīja savas dzīves pēdējo mēnesi un vēlējās tur palikt.

Mēs stādīsim viņa koku Igdrasilu un pelnus liksim šī koka saknē.

Atgādinām, ka otrdien sola aukstu un pat sniegotu dienu. Matīss nedaudz uzspēlēs, un cerams, ka tas mūs sasildīs," rakstīja Matīsa mamma, pievienojot foto ar savu dēlu.

Mīļie, atvadīšanās no Matīsa notiks otrdien, 12. maijā, plkst. 12.00 Krematorijas dārzā. Šajā reizē lieli ziedu pušķi un..

Posted by Sanita Tauriņa on Svētdiena, 2020. gada 10. May

Jau ziņots, ka 7. maijā skumjo ziņu sociālajos tīklos pavēstījusi Matīsa mamma Sanita Tauriņa. Mūziķa tēvs ir Viktors Runtulis - tautā pazīstams arī kā “Cabaret” pasākumu rīkotājs.

Matīss jeb "Mr.Myster" muzikālo karjeru sāka kā ģitārists un gāja cauri dažādu žanru periodiem – pirmsākumi meklējami rokmūzikā, turpinot ar džezu un visbeidzot nonākot līdz elektronikai. Kompozīcijās dzirdami dzīvie instrumenti un skaņas, kuras mūziķis pats raksta, samplē un apstrādā. Dzīvās uzstāšanās vienmēr bija piedzīvojums, priekšnesumus bieži pavada video projekcijas, kā arī "Mr.Myster" labprāt dalīja skatuvi ar citiem izpildītājiem - pārsvarā džeza mūziķiem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu