Ceļu būves strādnieks sastrēgumā ASV izglābj mirstošu suni, veicot elpināšanu no mutes mutē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns. Ilustratīvs foto.
Suns. Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Kāds ceļu būves strādnieks Virdžīnijā iesaistījās suņa dzīvības glābšanā pēc tam, kad suņa saimniece ar savu mīluli sastrēguma dēļ nevarēja nokļūt pie vetārsta. Vīrietis suni izglāba, veicot elpināšanu no mutes mutē, ziņo portāls "Insider".

3 gadus vecais vācu aitas suns Džets smaka nost savas saimnieces automašīnas aizmugurējā sēdeklī pēc tam, kad spēlējoties bija aizrijies ar bumbiņu.

Džeta īpašniece Terēza Perkinsa mēģināja savu mīluli aizvest pie vetārsta pēc iespējas ārtāk, taču ceļu remonta dēļ tas neizdevās.

Lai pievērstu uzmanību, viņa sāka izmisīgi pīpināt, kā rezultātā pie viņas pienāca vairāki ceļu remonta strādnieki.

"Līdz tam brīdim mans suns bija gandrīz miris. Viņš gulēja nekustīgs. Pirms brīža viņš elpoja, it kā būtu dusmīgs, bet tad viņš pārtrauca. Es sāku izmisīgi raudāt," viņa pastāstīja. 

Bet viens no strādniekiem ļoti ātri reaģēja. Viņš apķērās ap suņa kaklu, lai dabūtu ārā bumbiņu, bet tad veica elpināšanu, uz ko viņu pamudināja viens no kolēģiem," stāstīja suņa saimniece.

Tas nostrādāja - Džets drīz atsāka elpot, bet Perkinsa varēja turpināt ceļu pie veterinārārsta, kur suni apskatīja un palaida mājās.

Lai arī Perkinsai neizdevās dabūt būvstrādnieka vārdu, pateicoties sociālajiem tīkliem, viņi atkalapvienojās. 

Gan Perkinsas meita Blisa, gan varonīgais strādnieks Kavajs Holts lietotnē "Facebook" dalījās ar notikušo, draugiem un sekotājiem lūdzot palīdzību otra uzmeklēšanā.

Savā ierakstā Holts aprakstīja, kā viņš izglāba Džetu un "atguva viņa elpu".

"Šī bija pirmā reize, kad jebkādu iemeslu dēļ savu roku esmu iebāzis suņa rīklē. Ne tikai tas, bet šī bija arī pirmā reize, kad es jebkad dzīvniekam būtu veicis elpināšanu," viņš rakstīja.

Perkinsa Holtu sauc par varoni un jūtas ļoti pateicīga. Viņa pastāstīja , ka Džets tagad jūtas daudz labāk, "bet viņš nekad, nekad, nekad, nekad vairs nedabūšot bumbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu