Līdz mājām bija palikuši pāris metri... Jelgavas pusē neskaidros apstākļos nāvējoši notriec riteņbraucēju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Sestdien, 9. maija, kāds autovadītājs Jelgavas pievārtē nāvējoši notrieca kādu pensionāru, kas ar velosipēdu minās pa šosejas ceļmalu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Negadījums, kas laupīja kāda 65 gadus veca kunga dzīvību, notika īsi pirms pulksten 19, autoceļa Jelgava-Tukums otrajā kilometrā pie Tušķiem.

Vīrieti, kas tobrīd pa ceļmalu pārvietojās ar divriteni, visai neskaidros apstākļos notrieca kāds spēkrats. Zināms, ka velosipēdists mēroja ceļu no Jelgavas uz Līvbērzes pusi, minās mājas un līdz galamērķim pietrūka vien dažu metru.

Pēc sadursmes velosipēdists nokrita no braucamrīka un pa asfaltu nošļūca vēl dažus metrus uz priekšu, savukārt spēkrats ieripoja grāvī, šoferis negadījumā necieta, vēsta raidījums.

"Tas, kas brauca, viņš šeit dzīvo. Neilgi, kādus trīs mēnešus. Viņš visu laiku ar riteni pārvietojās. Tāda kastīte bija uz bagāžnieka. Viņš teica, ka vienu dienu strādā tur, citu tur, nebija pastāvīga darba," raidījumam stāsta kaimiņi.

Vietējie tagad pārdzīvo par upura atraitni, kas palikusi bez apgādnieka, bet par notikušā versijām var tikai spekulēt. Cilvēki neizslēdz iespējamību, ka riteņbraucējs pats izprovocēja negadījumu. "Ceļš tagad labs, ātrums liels, varbūt nepaskatījās, kā tad citādāk var viņam uzbraukt," neizpratnē ir kaimiņi.

Traģiskā negadījuma izmeklēšana un vainīgo noteikšana šobrīd ir kriminālpolicijas pārziņā, un diemžēl pašlaik likumsargiem sakāms visai maz. Liela nozīme būs ekspertīzēm un neatkarīgiem aculieciniekiem, ja tādi atradīsies.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu