Fergusons pēc brutālās sakāves "UFC 249" publicē šaušalīgu kadru no slimnīcas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tonijs Fergusons
Tonijs Fergusons Foto: AFP / Scanpix

Ilgi gaidītajā "UFC 249" cīņu šovā brutālu sakāvi vakara galvenajā cīņā cieta brutālu sakāvi pret Džastinu Geiči. Uzreiz pēc dueļa Fergusons gūto traumu dēļ tika nogādāts slimnīcā. Cīkstonis savā "Instagram" kontā faniem piedāvā iespēju ieskatīties savā atlabšanas procesā.

Fergusona un Geiči cīņa tika pārtraukta vien pusotru minūti pirms tās piektā un noslēdzošā raunda beigām. Oktagona tiesnesis lēma par labu dueļa apstādināšanai pēc tam, kad Fergusons bija spiests kratīt galvu, lai, atbrīvotos no asinīm, kas no daudzajām cīņas laikā gūtajām brūcēm tecēja viņa acīs.

Jau pirmdien, vien dienu pēc smagās sakāves, kurā, ļoti iespējams, viņš neuzvarēja nevienu no raundiem, Fergusons jau priecēja fanus ar kadriem, kuros redzamas visnotaļa šaušalīgās Geičī sitienu sekas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) on

"Mīlu tevi, mazā. Paldies par rūpēm par mani," pie attēla, kurā viņš redzams kopā ar draudzeni, rakstīja Fergusons. 

Tāpat cīkstonis ir, šķiet, pozitīvā noskaņojumā, jo jau ir publicējis arī video, kurā viņš redzams dejojot slimnīcas halātā, tiesa, pie viņa rokas joprojām ir piestiprināts katetrs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) on

Fergusons savas karjeras laikā ir izcīnījis 25 uzvaras, bet šis bija viņa ceturtais zaudējums. Līdz cīņai pret Geiči Fergusons bija izcīnījis 12 uzvaras pēc kārtas, kas bija ilgākā panākumu sērija visā UFC

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu