Samanta Tīna publiski palepojas ar mīļotā vīrieša labajām īpašībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Samanta Tīna savu privāto dzīvi allaž sargājusi no liekas uzmanības. Tomēr līdz ar piedalīšanos realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, kur kameras teju ik dienu seko līdzi dziedātājas gaitām, viņa saviem faniem ļauj iepazīt ari savu dzīvesbiedru Nauri un abu attiecības. 

Samanta plašāk pastāstījusi par abu attiecībām un to, cik nozīmīgs dziedātājai ir mīļotā vīrieša atbalsts un sapratne.

“Nauris mani ir atbalstījis, vienmēr bijis blakus. Sagaidījis mājās no Lietuvas pēc vēliem nakts koncertiem ar vakariņām. Vai, ja nepaspēju uz vakariņu laiku, ēdienu atstājis ledusskapī. Tāpat viņš ir palīdzējis ar juridiskiem jautājumiem. Viņš ir bijis blakus un tas man ir vissvarīgākais,” saka dziedātāja.

Samanta arī atklāj, ka Nauris ir to drosmīgo vīriešu vidū, kuri nevairās no tādiem šķietami sievišķīgiem darbiem kā apģērbu gludināšana vai palīdzība skaistumkopšanas lietu iegādē. “Es varu uzteikt, ka Nauris ir tas vīrietis, kuram es varu palūgt izgludināt kleitu, un viņš to arī izdarīs. Viņš man ir ļoti daudz kleitu gludinājis, aizskrējis pēc matu lakas. Nu īsts brīnums, es jums teikšu. Vīrietis – pasaka,” smaidot saka Samanta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu