Trešdienas horoskops: 13. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 13. maijam.

AUNS Nesteidzini notikumus, ļauj visam ritēt savu gaitu. No tevis tiks prasītas izteiktākas pielāgošanās spējas, diplomātiskās dotības, saskarsmes prasmes. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties kolēģu padomos.

VĒRSIS Ar ikdienas darbiem tiksi galā burtiski rotaļājoties. Ja izdodas paveikt pienākumus ātrāk, droši ļaujies savam vaļaspriekam, dodies pie dabas, pievērsies sportiskām aktivitātēm. No grādīgajiem gan atturies.

DVĪŅI Neļauj skauģiem, nelabvēļiem izprovocēt sevi uz strīdiem. It visā centies saskatīt pozitīvo, raudzīties uz dzīvi ar sev raksturīgo bezrūpību un lielisko humora izjūtu! Vakaru pavadi kopā ar ģimeni.

VĒZIS Būsi apņēmības pilns paveikt lielus darbus. Zīmīgāks brīdis tiem Vēžiem, kuri ieņemt vadošos amatus. Nav izslēgts, liksi pamatus jaunam, daudzsološam biznesa projektam. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

LAUVA Vajadzēs apliecināt sevi ar darbiem. Rēķinies, ka tev var tikt uzticēti atbildīgāki pienākumi. Nebaidies no lielākas atbildības, jo tu ar visu lieliski tiksi galā! Saskarsme ar atvasītēm prasīs pacietību.

JAUNAVA Panākumos lielu nozīmi spēlēs pieredze, prasme likt lietā nesen apgūtās zināšanas. Kārtojot juridiskās nianses, nekļūsti pārlieku sīkumains, piekasīgs, vairāk koncentrējies uz dokumenta būtību.

SVARI Cauri ikdienai soļosi ar draudzīgu, optimistisku nostāju. Nav izslēgts, ka personiskais šarms, koķetērija palīdzēs gūt vajadzīgo personu uzmanību. Finansiālos jautājumus labāk kārtot dienas otrajā pusē.

SKORPIONS Pateicoties tavām līdzšinējām neatlaidīgajām pūlēm, var parādīties pirmie rezultāti. Redzot tuvojošos panākumus, tevī modīsies iedvesma jauniem iekarojumiem, daudz ambiciozākām iecerēm.

STRĒLNIEKS Mājas dzīvē valdīs miers un saskaņa. Turpretim darba lietās var iestāties neliels haoss, nenoteiktība. Šoreiz zvaigznes iesaka peldēt pa straumi, vairāk pielāgoties apstākļiem.

MEŽĀZIS Labvēlīgas apstākļu sakritības rezultātā vari sapazīties ar ļoti erudītiem un ietekmīgiem cilvēkiem. Nekautrējies nedaudz paslavēt sevi, akcentēt līdz šim sasniegto. Attiecību jautājumus šodien labāk nerisināt.

ŪDENSVĪRS Emocionālā ziņā diena nebūs no vienkāršajām. Liela daļa Ūdensvīru nolems nodarbināt savu prātu ar profesionālajiem jautājumiem, tādējādi aizmirstot par citām nebūšanām.

ZIVIS Mazāk filozofē par to, ko līdzcilvēki padomās par tavu rīcību, vairāk koncentrējies sasniedzamajam mērķim. Iespējams, tieši nestandarta risinājumi, oriģinalitāte būs viena no panākumu atslēgām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu