"Izdzīvot tur nebija nekādu variantu." Neretas novadā smagā avārijā traģiski bojā iet vīrietis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pirmdien, 11. maijā, īsi pirms desmitiem vakarā Neretas novadā kāds vīrietis traģiski zaudēja dzīvību, iebraucot pretējā joslā, kur atdūrās pret kravas automašīnu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Juris bija savās mājās Sproģu apkaimē, kad no tuvējās šosejas puses atskanēja nepatīkams blīkšķis. Bija vēls vakars un tālumā neko nevarēja redzēt, bet Juris uzreiz saprata, ka  notikusī avārija ir ļoti smaga un kādam var būt nepieciešama palīdzība.

Sadragātajā "BMW" mašīnas vrakā sēdēja tikai viens cilvēks – šoferis. Palūkojoties ciešāk uz sešdesmit trīs gadus vecā šofera seju, Juri pārņēma šoks, jo tas bijis pazīstams cilvēks. Diemžēl Juris savam tuviniekam vairs palīdzēt nespēja. Atlika vien sagaidīt mediķu brigādi, kas konstatēja vīrieša nāvi.

"Tur sekundes ātrumā cilvēks bija beigts. Puse mašīnas bija palikusi, izdzīvot nebija iespējams. Mēs pataustījām pulsu, nekā," raidījumam "Degpunktā" stāstīja Juris.

Vīrietis atklāja, ka bojāgājušais, kuru arī sauca Juris, pēdējos mēnešus bija ļoti uztraukts. Problēmas personīgajā dzīvē viņu darīja pārgalvīgu un, iespējams tāpēc, notika nelabojamais.

"Apdzina vieglo no Rīgas puses. Droši vien ātrums arī bija pieklājīgs. Domāju, ka nesavaldīja mašīnu un nāca pretī kokvedējs. Viņam tur ar ģimeni…domāju arī tas bija savs. Iedzēra, bet nebija tas, kas regulāri dzer. Iedzer gadā vienu reizi, nebija, ka brauc apkārt dzēris," stāsta Juris.

Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un ekspertīzes uzrādīs vai patiešām vīrietis bija dzēris alkoholu pirms sēdās pie stūres.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu