Video ⟩ Jaunietis Ikšķiles novadā vienā naktī nopelna piecus soda protokolus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kādam gados jaunajam vīrietim vienā naktī izdevies sastrādāt vairāk nepatikšanu un saņemt vairāk soda protokolu, nekā dažiem, izdodas visas autobraucēja karjeras laikā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" tiešraide

Ap pus četriem naktī tukšajās Ikšķiles ielās nejauši krustojušies vietējo policistu un kāda "Audi" stūrētāja ceļi.

"Darbinieki, braucot no pārbrauktuves puses uz domi, ievēroja mašīnu, kas uzvedas nedroši. Piefiksēto automašīnas numurzīmi un pārbaudot, konstatēja, ka automašīnai nav veikta tehniskā apskate un arī nav apdrošināšanas," stāsta Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles nodaļas priekšnieks Jānis Indriksons.

Laikā, kamēr policisti ielūkojušies datu bāzes, "Audi" stūrētājs gan turpinājis savu ceļu, taču policisti to nav izlaiduši no acīm.

"Ekipāža pieņēma lēmumu šo automašīnu apturēt, kad to ievēroja šoferis, viņš nogriezās blakus ielā un apstājoties, taranēja stāvošu automašīnu. Kolēģi piegāja klāt un uzreiz sajuta alkohola smaku. Sapūta viņš 1,6 promiles, protams, tika izsaukta Valsts policija. Kopumā viņa pārkāpumi bija: alkohola reibums, bez vadītāja apliecības, nebija OCTA un apskate, un avārijas izraisīšana," norāda Indriksons.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu