Interneta sensācijas "zārka deja" dalībnieks atklāj, kuru futbolistu viņš gribētu izvadīt pēdējā gaitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par vienu no populārākajiem interneta hitiem 2020. gadā ir kļuvušas slaveno Ganas izvadītāju "zārka dejas" dažādās interpretācijas. Izvadītāju komandas veidotājs Bendžamins Aidū ir atklājis, kuru futbolistu viņš vēlētos pavadīt pēdējā gaitā, vēsta "Goal".

Bendžamins Aidū 2007. gadā Ganas galvaspilsētā Akrā izveidoja izvadīšanas pakalpojumu sniegšanas biznesu. Viņa mērķis bija drūmajā notikumā, kas ir tuvinieka bēres, ieviest kaut kripatiņu priek ar dejām un dziesmām.

"Daži cilvēki vairs negrib raudāt. Citi raud, bet neatkarīgi no tā vai viņi vēlas raudāt, vai nē, mēs padarām viņus laimīgākus ar to, ko mēs bēru ceremonijās demonstrējam," izteicies Aidū.

Uzņēmums ir guvis lielu popularitāti ne tikai Ganā, bet arī visā pasaulē, galvenokārt, pateicoties vienam video, no kādas konkrētas bēru ceremonijas, kas kļuva par interneta hitu.

Aidū ir arī liels futbola fans un ir atklājis, kuru futbolistu viņš vēlētos pavadīt pēdējā gaitā: "Es, protams, viņiem visiem novēlu garu un veselīgu dzīvi, bet, ja būtu tāda iespēja, mans sapnis būtu pavadīt Ronaldinju uz viņa pēdējām mājām. Viņš ir spēlētājs, kurš mani allaž pārsteidzis. Tas būtu kā veltījums no dejotāja, kas esmu es, dejotājam, kas laukumā bija viņš."

Tāpat Aidū, lai gan ir liels FC "Barcelona" fans, ir atklājis, kurš spēlētājs viņam nepatīk visvairāk. Un iemesls nepatikai ir visai pamatots.

"Kad es dzirdu vārdu Svaress, es noskumstu. Jo tieši viņa roka lika manai Ganai atgriezties mājās no 2010. gada Pasaules kausa bez iespējas uzspēlēt pusfinālā. Mums šeit ir tāds teiciens, ka Svaress nozīmē neiespējamo. Ja tu vēlies ko sasniegt un priekšā ir Svaress, tu līdz tam netiksi," izteicies Aidū.

Video: "Zārka dejas" mēme

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu