Kļuvis zināms, cik par "UFC 249" sarīkoto "asinspirti" saņēmuši Geiči un Fergusons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tonijs Fergusons pret Džastinu Geiči
Tonijs Fergusons pret Džastinu Geiči Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušais "UFC 249" cīņu šovs bija liela izdošanās. Vakara galvenajā cīņā Džastins Geiči pārliecinoši sakāva Toniju Fergusonu. Kļuvis zināms, cik par šo cīņu vakaru saņēma gan Fergusons, gan Geiči, kā arī citu cīņu dalībnieki.

Floridas štata boksa komiteja ir nākusi klajā ar summām, kuras UFC par aizvadīto cīņu vakaru izmaksājusi saviem cīkstoņiem.

Par spīti asiņainam zaudējumam, no kura viņš joprojām atkopjas slimnīcā, aizvadītajā cīņu vakarā visvairāk nopelnīja tieši Tonijs Fergusons, kļūstot par 550 tūkstošiem ASV dolāru bagātāks (506 tūkstoši eiro). Cīņā gūto traumu dēļ amerikānim ir piespriests 60 dienu aizliegums cīnīties.

Savukārt Fergusona pāridarītājs Geiči nopelnījis 450 tūkstošus ASV dolāru (414 tūkstoši eiro).

Līdzīgs algu sadalījums bija vakara pirmspēdējā cīņā, Henrijs Sehudo kļuva par 350 tūkstošiem ASV dolāru (322 tūkstoši eiro) bagātāks, savukārt Dominika Krūza kontā "ieripoja" 300 tūkstoši ASV dolāru (276 tūkstoši eiro).

Par vienlīdzīgu samaksu nevar runāt galveno cīņu (main card) smagsvaru dueļos. Franciss Ngannu par uzvaru saņēma 310 tūkstošus ASV dolāru (285 tūkstoši eiro), kamēr viņa pretinieks Žaržinju Rozenstraks tika vien pie 80 tūkstošiem ASV dolāru (73 tūkstoši eiro).

Savukārt vēl lielāka algu atšķirība bija Jorgana De Kastro un Grega Hardija duelī. ja Hardijs kļuva par 180 tūkstošiem ASV dolāru (165 tūkstoši eiro) bagātāks, tad viņa pretinieks par šo cīņu saņēma tikai 12 tūkstošu ASV dolāru (11 tūkstoši eiro).

Zīmīgi, ka duelī, kas norisinājās tieši pirms galvenajām cīņām, pie ievērojamām summām tika abi UFC vecmeistari Donalds "Kovbojs" Serone un Entonijs Petiss. Kovbojs šajā cīņā nopelnīja 200 tūkstošus ASV dolāru (183 tūkstoši eiro), kas, dīvainā kārtā, ir tieši tikpat, cik cīņā pret Makgregoru, kas bija tā cīņu šova galvenais duelis. Savukārt Petiss par šo cīņu nopelnīja 310 tūkstošus ASV dolāru (285 tūkstoši eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu