"Stendera" radītājs pastāsta, kā iztērējis loterijā laimētos 1750 eiro (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Bērziņš piedalās "Superbingo"
Jānis Bērziņš piedalās "Superbingo" Foto: Ekrānuzņēmums

Kosmētikas zīmola "Stenders" bijušais īpašnieks Jānis Bērziņš šā gada sākumā "Superbingo" loterijā laimēja 1750 eiro. Nu vīrietis atklāj, kā iztērējis laimestu. 

Bērziņš izdevumam "Ieva" atklāj, ka viņam patīk pats loteriju process: "Es ik pa brīdim nopērku loterijas biļeti, turklāt tieši Simtgades, jo šī nauda aiziet labiem mērķiem. Nopērku, ar draudzeni paņemam kafiju, apsēžamies, un es lēnām kasu nost. Tas ir rituāls."

Viņš 2. februāra raidījumā ieguva 1750 eiro lielu laimestu, kuru iztērējis, investējot jaunajā biznesā. "[Nauda] aizgāja biznesā - nopirku izejvielas betonam."

Kā zināms, Bērziņš pēc "Stendera" pamešanas pievērsies industriālajam dizainam un betona izstrādājumu radīšanai. "Es izlēmu sākt ar betona bļodām - ar šo pus-apaļo formu var eksperimentēt, radīt puķupodu, ieliet sveci, izveidot lampu. Būs arī citas formas," jauno biznesa aizkulises ieskicē Bērziņš. 

Patlaban uzņēmuma "Stenders" vienīgais īpašnieks ir Ķīnas kompānija "Tianjin Meidaojiaye Commerce and Trade Co. Ltd.". Kompānijas patiesie labuma guvēji un vienlaikus arī kompānijas valdes locekļi ir Jans Gans un Jans Džao.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu