No "YouTube" pazuduši visi Krīvēna raidījuma "Pāļa bazars" video (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ krivenchy

Repa apvienības "Singapūras satīns" mūziķa Jāņa Krīvēna veidotais raidījums "Pāļa bazars" pazudis no vietnes "YouTube", 13. maijā novēroja "Apollo". 

Kanālam "Pāļa bazars", kuram vietnē "YouTube" ir vairāk nekā 18 tūkstoši sekotāju, pazudis viss saturs. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Raidījuma veidotāji vērsās pie portāla TVNET, mierinot skatītājus: "Uz pāris dienām esam visas epizodes ierindojuši kā "private", lai mēs varētu veikt pāris labojumus montāžā, kas saistīti ar pāris sīkumu cenzūras pasākumiem. Nekas traģisks, tikai čakars. Tās būs atpakaļ publiskas jau pavisam drīz."

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad video pazuduši no kanāla. 2019. gadā "YouTube" bija izņēmis video, paskaidrojot, ka tas ir "bīstams un kaitīgs saturs".

Līdz šīm kanālā publicētas intervijas ar tādiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem kā Baiba Sipeniece-Gavare, Andris Kivičs, Dārta Daneviča, Horens Stalbe, un citiem. 

Par "Pāļa bazara" mērķi izsakās veidotāji, ka "tas ir tas, ko tu dzen ar čomu virtuvē, aptuveni 4.00 no rīta, un jūs cilājat tādas svarīgas tēmas kā dzīve, politika, reliģija, filozofija, attiecības, bērnība un viss cits, kas nāk pār lūpu tikai pareizajā dvēseles stāvoklī. Tas ir pāļa bazars: stipri cilvēki un stipri dzērieni!"

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu