Zodiaka vīrieši, kuriem nemitīgi vajag sievietes atbalstu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī tradicionāli ir pieņemts uzskatīt, ka visi vīrieši vienmēr ir pašpārliecināti un to vien gaida, kā palīdzēt un atbalstīt sievieti, astrologi ir pārleicināti, ka daudzu Zodiaka zīmju pārstāvji nebūt neatbilst šim stereotipam, vēsta portāls "Postimees".

Vēzis

Vēža zīmē dzimuši vīrieši nereti ir lieliski ģimenes dzīvē - tie ar lielāko prieku pieskata bērnus, pagatavo vakariņas vai pat dodas palīdzēt sievasmātei salabot tekošo krānu.

Šīs zīmes vīriešu lielākā vājība ir tas, ka tie ir tik mīkstčaulīgi. Zem šīs zīmes dzimušos bieži vien pārmāc neizlēmība un nepārliecinātība.

Vēži parasti ļoti cieši pieķeras savām mātēm, tādēļ sievietei nav jābrīnās, ja vīrs metīsies izpildīt visas savas mammas kaprīzes. Neskatoties uz labajām iezīmēm, sievietei, kas apprecējusies ar Vēzi, jāņem vērā, ka viņš bieži vien nebūs dzīvesbiedres stiprais balsts.

Svari

Šīs zīmes vīrieši parasti ar apveltīti ar asu prātu un veselīgu pasaules uztveri. Svari ir burvīgi draugi, ar kuriem reti kurai būs garlaicīgi, taču ar šīs zīmes vīrieti ilgstoši kopā spēs būt tikai sieviete, kas gatava attiecības ielikt ne mazumu piepūles.

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir ārprātīgi neizlēmīgi un slinki un viņu dzīvesbiedrēm nāksies tos nemitīgi skubināt un motivēt.

Šīs zīmes pārstāvji mīl runāt, taču tam, diemžēl, reti kad seko rīcība. Svaru vīrietis labprāt savai sievietei klāstīs, ka nav materiālists un tic, ka nauda nenes laimi, taču šādas runas paredzētas tikai tam, lai attaisnotu savu ambīciju trūkumu un slinkumu.

Zivis

Šīs Ūdens zīmes pārstāvji uz zemes stāv tikai ar vienu kāju, vai pat nevienu. Savās domās tie redz sevi kā veiksmīgas, pašpārliecinātas un stipras personības. Tiesa, tās ir tikai iedomas, turklāt šīs zīmes pārstāvji reti kad spēj saņemties, lai piepildītu sevis nospraustos mērķus un sapņus.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis vēlas sev blakus redzēt stipru sievieti, kas spēs uz saviem pleciem turēt visu ģimenes dzīvi, tikmēr Zivs zīmes vīrietis turpinās naivi sapņot, cerot, ka reiz viņa vēlmes pašas no sevi piepildīsies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu