"Severstaļ" hokejists Morozovs iesaistīts satiksmes negadījumā, kurā bojā gājis riteņbraucējs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jegors Morozovs.
Jegors Morozovs. Foto: https://www.severstalclub.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Čerepovecas "Severstaļ" uzbrucējs Jegors Morozovs, visticamāk, ir vainojams riteņbraucēja nāvē, vēsta Krievijas ziņu aģentūra "RIA Novosti".

Trešdien "RIA Novosti" sazinājās ar hokejista aģentu, kurš atklāja, ka Morozovs patiesi bijis iesaistīts satiksmes negadījumā Toljati. Aģents nenoliedza, ka šajā negadījumā dzīvību zaudējis velosipēdists.

"Severstaļ" šajā sakarā komentārus vēl nav sniegusi.

Tikmēr Samāras apgabala policija norādīja, ka satiksmes negadījums noticis 12.maija plkst.22.05 pēc vietējā laika.

"1995.gadā dzimis autovadītājs ar BMW 530. sērijas modeli Matrosova ielā sadūrās ar riteņbraucēju, kurš dzimis 1965.gadā. Kā norādīja autovadītājs, riteņbraucējs pārvietojies pa ceļa braucamās daļas otro joslu bez atstarojošajiem elementiem. Negadījuma rezultātā riteņbraucējs zaudēja dzīvību," teikts policijas paziņojumā.

Policijas pārstāvji arī uzsvēra, ka riteņbraucējs bijis tumšā apģērbā. Pašlaik noris lietas izmeklēšana.

"RIA Novosti" vēsta, ka vēl nav apstiprināta informācija par to, vai automašīnu vadījis Morozovs, taču policijas ziņojumā norādītais dzimšanas vecums atbilst tam, kas norādīts KHL mājaslapā.

Hokejists KHL čempionātā kopumā pavadījis piecas sezonas, kuru laikā aizvadījis 191 regulārā čempionāta spēli, kā arī deviņus izslēgšanas mačus. Regulārajā čempionātā Morozovs guvis 18 vārtus un atdevis tikpat piespēļu, bet "play-off" viņa rēķinā "gols" un viena rezultatīva piespēle.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu