Floridas gubernators "atvēris" štatu visiem profesionālajiem sportiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rons Desantis
Rons Desantis Foto: AFP / Scanpix

Ikviena profesionālā komanda un spēlētāji ir laipni aicināti Floridas štatā, trešdien paziņoja štata gubernators Rons Desantis.

Floridas gubernators trešdien paudis apņēmību palīdzēt ikvienai profesionālajai komandai, spēlētājam vai līgai, lai pietuvotos sezonas atsākšanai. Desantis ar jaunumiem nāca klajā preses konferencē.

ASV lielākie sporta "milži" - Nacionālā hokeja līga (NHL), Nacionālā basketbola asociācija (NBA), Nacionālā futbola līga (NHL), Beisbola augstākās līga (MLB), kā arī Augstākā futbola līga (MLS) - aizvien nav spējušas rast konkrētu plānu, lai paziņotu par sezonas turpināšanu vai sākumu. Sezonas pārtraukums Ziemeļamerikas un arī vairums citās pasaules sporta līgās tika izziņots 12.martā.

"Visi profesionālie sporti ir laipni lūgti, lai trenētos un aizvadītu spēles," teica Desantis. "Viss, ko varu teikt līgu komisāriem, ja jūsu komandas atrodas štatos, kuros nav atļauts trenēties, mēs atradīsim jums vietu Floridā."

Jau iepriekš NBA sakarā tika piesaukta Floridas štatā esošā Orlando pilsētā, kurā spēles varētu noritēt Disnejlendas teritorijā. Tāpat Orlando sezonu piedāvāts turpināt MLS čempionātam, kas varētu noritēt ar visu 26 komandu līdzdalību.

Floridas štats līgām plāno piedāvāt lielas teritorijas, kas koronavīrusa radīto ierobežojumu dēļ šobrīd ir slēgtas.

"Cilvēki alkst sajust to, kas mums bija pirms tam. Domāju, ka mēs to noteikti varam izdarīt drošos apstākļos," pārliecību pauda Floridas štata gubernators.

Otrdien šādu viedokli pauda arī Arizonas štata gubernators Dags Dusejs. Arī viņš atklāja, ka runājis ar vairāku līgu vadītājiem, aicinot tās doties uz Arizonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu