Nurmagomedova tēvs nonācis komā; Atbalsta vārdus izsaka pat Makgregors (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi Foto: AFP / Scanpix

Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps joprojām atrodas slimnīcā, kur viņš tika ievietots ar smagu plaušu karsoni. Tagad slavenais speciālists ir nonācis komā un jaukto cīņas mākslu (MMA) sabiedrībā pazīstamas personas ir izteikušas atbalstu viņa 

Neoficiāla informācija vēsta, ka Nurmagomedovs vecākais ir nonācis komā pēc tam, kad papildus plaušu karsonim pārcietis arī insultu. 

Sociālo tīklu vietnēs sāka "straumēm" sāka pieplūst atbalsta vārdi smagā stāvoklī nonākušajam speciālistam. Labus vārdus veltīja pat Konors Makgregors, kurš iepriekš publiski nav kautrējies ņirgāties par Nurmagomedova ģimeni, reliģiju un valsti.

"Aizlūdzu par Abdulmanapa Nurmagomedova atlabšanu. Vīrs, kurš ir atbildīgs par vairāk pasaules čempioniem dažādās cīņas sporta disciplīnās nekā mēs zinām. Īsts cīņu sporta ģēnijs. Šīs ziņu dēļ esmu ļoti noskumis. Aizlūdzu par Nurmagomedova ģimeni šajā laikā," rakstīja Makgregors.

Tāpat ar publisku paziņojumu nāca klajā arī UFC prezidents Deina Vaits: "Abdulmanaps Nurmagomedovs ir īsts cīņas mākslinieks, kurš dzīvo, vadoties pēc lepnuma, goda un cieņas. Tās pašas vērtības viņš ir iemācījis arī savam dēlam, pasaules čempionam Habibam un ir bijis viņa treneris visas Habiba karjeras garumā. Zinu, cik tuvs Habibam ir viņa tēvs un skumstu, dzirdot par Abdulmanapa kritisko stāvokli. Manas domas ir pie Abdulmanapa un Nurmagomedovu ģimenes, laikā, kad viņš turpina cīnīties."

Atbalstu sniedza arī tādas MMA sabiedrībā pazīstamas personas kā žurnālisti Ariels Helvani un Čamatkars Sandu, kā arī UFC čempions svara kategorijā līdz 77 kilogramiem Kamaru Usmans un daudzi citi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu