Magones vīrs Žanis skaidro kritiķiem, kādēļ sēž mājās un nestrādā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau šovakar pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks populārā realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” noslēguma sērija, kurā Magone Šutoviene un arī “drag queen” trio – Amuna, Janīna un Stefa – atskatīsies uz raidījuma spilgtākajiem mirkļiem. Sagaidot “Slavenības. Bez filtra” fināla sēriju, plašas diskusijas sociālajos tīklos raisījusi Magones vīra Žaņa rīcība – fani ir neizpratnē, kāpēc vīrs spēka gados tā vietā, lai dotos pelnīt ģimenei naudu, visu laiku pavada mājās, ar mazo dēlēnu uz rokām.

Nu beidzot Žanis atklājis savus apsvērumus – viņš jau šobrīd strādājot, apkārt “nevazājoties” un darbojoties pa māju. “Es nesaprotu, kāpēc man būtu kaut kur jāskrien. Tie, kuri grib pelnīt naudu citiem, lai iet un strādā.” spriež Žanis.

Viņš pauž neizpratni par situāciju Latvijā un zemajām algām – ļaudis katru dienu iet uz darbu un mēneša beigās pat nevarot par dzīvesvietu samaksāt. “Kurš var noteikt algu cilvēkam? Algu jānosaka cilvēkam pašam. Katram dzīvē ir jāzina, cik nepieciešams. Un tad dzīve kļūs vieglāka. Nevajag skraidīt un pelnīt lielu naudu. Mums ēst ir ko, tāpēc dzīvojam laukos. Gribu ko mainīt, nevis būt atkarīgs no naudas,” savas pārdomas atklāj Žanis.

Turklāt jau pirmdien, 18. maija vakarā, “STV Pirmā!” skatītājus lutinās īpašs Samantas Tīnas vakars – būs gan “Slavenības. Bez filtra” speciālizlaidums Eirovīzijas noskaņās, kad dziedātāja ļaus ielūkoties dziesmu konkursa aizkulisēs un tuvāko draugu lokā skatīsies tiešsaistes koncertu, gan jauna muzikālā TV koncerta “Dziesmustāsti. Samanta Tīna” pirmizrāde.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu