Piektdienas horoskops: 15. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 15. maijam.

AUNS Neparedzēti darbi var uzvelties tev gluži kā sniegs uz galvas. Taču tu par to nepārdzīvosi. Jauni izaicinājumi liks saņemties, aktīvāk izrādīt tev piemītošo apņēmību, nezūdošo enerģiskumu un mērķtiecību.

VĒRSIS Ieturi mērenību it visā, neļauj sakāpinātajām emocijām, apkārtējo neapdomīgajiem izteicieniem iedragāt iekšējo līdzsvaru. Diena vairāk piemērota individuālam darbam, rosībai vienatnē.

DVĪŅI Esi piesardzīgāks, sistemātiskāks savā rīcībā. Ja ļausi apkārt valdošajam haosam, steigai ietekmēt tevi, vari ātri vien pieļaut paviršības. Vakarā atrodi laiku relaksējošām nodarbēm.

VĒZIS Būt atsaucīgam un jaukam kolēģim, protams, ir apsveicami, taču neļauj savu draudzīgo, labsirdīgo dabu izmantot savtīgos nolūkos. Dažkārt ir jāprot pateikt skaidru nē! Atturies kārtot ar tieslietām saistīto.

LAUVA Tev domas vairāk virzīsies izklaides, piedzīvojumu, mīlas frontes virzienā. Ar darbu aizrauties tā īsti negribēsies. Kāds Lauvas zīmes pārstāvis šodien nolems sevi iepriecināt ar lieku brīvdienu.

JAUNAVA Tava pienākuma apziņa, pedantiskums un kārtības mīlestība liks iesāktās lietas paveikt pēc iespējas nevainojamāk. Lielisks moments tiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar medicīnu, farmāciju.

SVARI Lai gūtu pārliecību par savu viedokli, izjutīsi nepieciešamību uzklausīt līdzgaitnieku domas. Vērtīgus padomus sniegs otrā pusīte vai kāds no paziņām. Tikai nesāc aizrauties ar pārlieku filozofēšanu!

SKORPIONS Interesants brīdis tiem, kuri izjūt saikni ar psiholoģiju, ezoteriku. Noskaņojums būs atbilstošs, lai iedziļinātos zemapziņas dzīlēs, censtos izprast smalkās matērijas. Vakarā vari iemalkot glāzi laba vīna.

STRĒLNIEKS Māka graciozi, bez liekas agresijas, pastāvēt par savu viedokli noteikti palīdzēs izvairīties no asiem konfliktiem. Šis būs lielisks brīdis profesionālajai izaugsmei, jaunu mērķu nospraušanai.

MEŽĀZIS Stingrā pārliecība un izpratne par notiekošo nodrošinās labus sasniegumus darbā. Tu spēsi vienlīdz sekmīgi darboties kā komandā, tā arī individuālajā stafetē. Mājās alksi pēc miera un klusuma.

ŪDENSVĪRS Labi orientēsies cilvēkos, ātri spēsi atkost, ar kuru ir vērts uzturēt sarunu, turpmāko sadarbību, un ar kuru savukārt labāk nemaz “nesasieties”. Kādam var uzsmaidīt veiksme materiālajā plānā.

ZIVIS Nemētājies ar vēlmēm, centies būt konsekventāks savos lēmumos. Šobrīd sevišķi piesardzīgi vajadzētu attiekties pret dotajiem solījumiem. Neuzņemies jaunas kredītsaistības, neveic lielus pirkumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu