Ukraiņu supermodele atklāj, ka vīrs viņu izvarojis, būdams "neadekvātā stāvoklī" (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

33 gadus vecā supermodele Sņežana Onopko savā "Instagram" kontā dalījusies ar pieredzi par sarežģīto šķiršanās procesu no sava vīra.

Onopko vīrs un biznesmenis Nikolajs Šurs laulības šķiršanas procesā nav gatavs atstāt sievietei pat viņas personīgās mantas. Modelei, kura ir guvusi atpazīstamību visā pasaulē, uz "mēles" mirdzot Milānā, Parīzē un Ņujorkā, šāds dzīvesbiedra lēmums bijis šokējošs.

"Godīgi sakot, esmu ļoti pārsteigta, ka pēc 10 gadus ilgas kopdzīves, mans teju bijušais vīrs ir gatavs noslēpt automašīnu un neatdot pusi no manām personīgajām mantām. Tas ir šoks," rakstīja modele.

Modeles un biznesmeņa laulībai esot ļoti skumj vēsture. Sieviete atzīst, ka lielāko daļu no laulības laika, vīrs viņu sitis. Modele ir centusies aizbēgt, bet apsardze viņu allaž atgriezusi atpakaļ. Pirms gada Šurs iznāca no cietuma, kur bija nonācis par krāpniecību un tagad modelei mēģina atņemt visu.

Biznesmenis gribējis laulību saglābt, bet modele šādu iespēju pat nepieļauj: "Ne reizi nevērsos policijā... Tagad esmu nolēmusi visu publiskot, jo viņš mani izvaroja, būdams neadekvātā stāvoklī," stāstīja modele, kurai ar biznesmeni kopīgu bērnu nav. "Es sapratu, ka, laižot pasaulē bērnu no viņa, sāksies elle."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snejana Onopka (@snejanaonopka15) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snejana Onopka (@snejanaonopka15) on

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu