Zināms, kurās pašvaldībās pēdējā diennaktī atklāti jaunie Covid-19 gadījumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19. Ilustratīvs foto.
Covid-19. Ilustratīvs foto. Foto: VALENTYN OGIRENKO / REUTERS

Neviens no pagājušajā diennaktī atklātajiem 11 Covid-19 pacientiem nav reģistrēts Rīgā, savukārt Daugavpilī un Smiltenes novadā katrā konstatēti divi Covid-19 pacienti, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Tikmēr pa vienam Covid-19 inficētajam konstatēts Valmierā, Ķekavas un Mārupes novados.

Priekuļu novadā sasirgušo skaits pieaudzis par vismaz trīs, kā rezultātā tur zināms par kopumā astoņiem inficētajiem. Šajā gadījumā iepriekšējais sasirgušo skaits nebija zināms, jo novads bija to vidū, kur maza pacientu skaita dēļ netiek izpausts konkrēts saslimušo skaits.

Saslimšana ar Covid-19 joprojām reģistrēta 74 pašvaldībās, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Daugavpils, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Neretas, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Riebiņu, Ropažu, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Jau ziņots, ka pēdējās diennakts laikā veikti 2029 Covid-19 testi, kamēr pozitīvs tas bijis 11 cilvēkiem.

Tikmēr, vadoties pēc Nacionālā veselības dienesta datiem, pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietoti trīs pacienti ar Covid-19, kamēr kopumā stacionāros ārstējas 27 pacienti - 25 no tiem ar vidēji smagu, bet divi pacienti ar smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 118 pacienti.

Latvijā līdz šim kopumā veikti 83 275 izmeklējumi, saslimušas 962 personas un 19 mirušas.

Atbilstoši 12.maija datiem, zināms, ka no Covid-19 izveseļojušās 627 personas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu