Video ⟩ Rīgas pievārtē kaimiņu strīds par bērnu rotaļāšanos nonāk līdz draudēšanai ar ieroci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kāda Pierīgas ciematā strīds par bērnu bumbas spēlēšanu izcēlies pat tik tālu, ka viena no konfliktā iesaistītajām pusēm ķērusies pie šaujamā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Ap pulksten 19 piezvanīja sieviete un pateica, ka ir konflikts ar kaimiņu, un kaimiņš ir draudējis ar ieroci, gribēja fiziski izrēķināties," raidījumam stāsta Reģionālās pašvaldības policijas vecākais inspektors Juris Visockis.

Dažu minūšu laikā kārtības sargi ieradušies notikuma vietā, kur sastapušies ar pārbiedēto izsaucēju un viņas bērniem.

"Es uzfilmēju, kā viņš mani izlamāja un pēc tam ar gaisa pistoli uz mums šāva. Tas ir regulāri. Viņš ir pārdzēries un ar gaisa pistoli šaudās," policistiem skaidrojusi sieviete.

Jau dodoties uz blakus īpašumu, policisti ievērojuši, ka kāds tos vēro pa mājas logu, taču, nonākot pagalmā, neviens nesteidza viņus sagaidīt. Tomēr brīdi vēlāk pie loga parādījies arī pats iespējamais vaininieks.

"Ārā! Ārā! Ja nē, es tūlīt zvanu policijai. Kāpēc jūs bez maskām nākat manā sētā? Ar kādām tiesībām? Tā vecene sauca policiju," uz policistiem kliedzis agresīvais vīrietis.

Ja sākumā vīrietis bijis agresīvs vien vārdos, vēlāk jau policisti bija spiesti kungu aizturēt. "Iznāca viņa sieva, viņai tika palūgts uzrādīt arī to ieroci. Sieviete iznesa pneimatisko šaujamieroci, attiecīgi vīrietis ar visu ieroci tika nodots Valsts policijas rīcībā," stāsta Visockis.

Pēc šā incidenta vīrietis šķīries no sava šaujamā un pret viņu ierosināta administratīvā lieta. Valsts policijas Baložu iecirknī šobrīd tiek lemts, kāda būs šīs lietas turpmākā virzība un kāds sods tad pienāksies kaimiņu terorizētājam, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu