Pasaules seksīgākā vieglatlēte reiz iedevusi "kurvīti" apjomīgam "PlayBoy" piedāvājumam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vācijas skrējēja Alīsa Šmita Austrālijas Austrālijas "Busted Coverege" lasītāju aptaujā ir pasludināta par pasaules seksīgāko vieglatlēti. Pati skrējēja gan par šādu titulu neesot apmierināta, vēsta "Bild".

Šmita ir izteikusies, ka lielo popularitāti, ko izpelnījusies vietnē "Instagram" viņa nemaz neesot vēlējusies. "Kādu vakaru ievēroju, ka mans sekotāju skaits strauji sāk pieaugt. iepriekš bija aptuveni 12 tūkstoši, bet pēkšņi sekotāju skaits auga par vairākiem simtiem minūtē."

Pēcāk ar skaidrojumu pēkšņajam popularitātes kāpumam atklājis Šmitas brālis, apgalvojot, ka viņa portāla "Busted Coverege" lasītāju balsojumā atzīta par pasaules seksīgāko vieglatlēte.

Tiesa, ja Šmitai būtu šāda iespēja, viņa no šā titula pavisam noteikti atteiktos. Šmitai šobrīd ir vairāk nekā 800 tūkstoši sekotāju. Skrējēja atzīst, ka tā tam nevajadzētu, jo viņai ir vairāk "Instagram" sekotāju nekā slavenajai tenisistei Angelikai Kerberei, kuru Šmita nosaukusi par Vācijas sporta ikonu.

Tāpat plašās popularitātes dēļ Šmitai izteikti arī vairāki finansiāli izdevīgi piedāvājumi. Vērā ņemamākais no tiem bija apjomīgs sadarbības piedāvājums no "PlayBoy". Ārzemju medijos tiek minēts, ka piedāvājuma summa sasniegusi pat divus miljonus ASV dolāru. Tiesa, skrējēja no tā atteikusies, lai turpinātu veltīt visus spēkus savas karjeras attīstīšanai sportā.

Jaunatnes sacensībās vācu sportiste savas karjeras laikā ir palīdzējusi Vācijas stafetes komandai izcīnīt sudrabu Eiropas jauniešu (līdz 20 gadiem) čempionātā, bet aizvadītajā gadā viņa palīdzēja Vācijas komandai tikt pie bronzas medaļas Eiropas jaunatnes (līdz 23 gadiem) čempionātā. Pieaugušo sacensībās Šmitai īstu panākumu vēl nav, bet 200, 400 un 800 metru skrējēja tika uzskatīta par reālu kandidātu uz kvalificēšanos Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu