Pirmdienas horoskops: 18. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 18. maijam.

AUNS Lai realizētu iecerēto, tev nāksies aktīvi uzturēt kontaktus ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem. Mājās centies mazāk kritizēt atvasītes, uzturēt ar viņām kontaktu kā līdzīgs ar līdzīgu.

VĒRSIS Mēģini būt nedaudz apdomīgāks, nesteigties ar secinājumiem. Šodien piedzīvotais var likt daudz savādāk paraudzīties uz apkārtējo pasauli, gūt vērtīgus secinājumus. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

DVĪŅI Nāksies tikt galā ar patiesi lielu informācijas apjomu, salikt daudzas lietas pa plauktiņiem. Attiecībās ar līdzcilvēkiem ātri radīsi kopīgu valodu, it sevišķi ar gados jaunāko paaudzi.

VĒZIS Emocionālais fons var traucēt pilnībā koncentrēties ikdienas pienākumiem. Šobrīd nebūtu vēlams īstenot apjomīgus darījumus, slēgt ilgtermiņa līgumus. Labāk koncentrē nedaudz vairāk uzmanības ģimenei.

LAUVA Tev pa spēkam būs gandrīz viss. Droši vari veikt lietišķas pārrunas, meklēt jaunas sadarbības iespējas, komunicēt ar ārzemju partneriem. Radušās idejas var izrādīties peļņu nesošas.

JAUNAVA Mācēsi rast kompromisu starp savām vēlmēm un līdzgaitnieku vajadzībām. Tiksi galā ne vien ar organizatoriskiem jautājumiem, bet arī psiholoģiska rakstura niansēm, attiecību lietām.

SVARI Izdosies radīt par sevi zinoša, profesionāla darbarūķa iespaidu. Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas ar priekšniecību, sākt apjomīgākus projektus. Dienas otrajā pusē iespējamas patīkamas atkalredzēšanās.

SKORPIONS Vari sajust jaunu spēku, iedvesmas pieplūdumu, pašpārliecinātību. Pateicoties iepriekš minētajam, tev izdosies sasniegt labus profesionālos rezultātus, par kuriem būsi patiesi gandarīts.

STRĒLNIEKS Tu visādi centīsies izdabāt savām iegribām, taču tādējādi vari ātri vien ieslīgt manāmos tēriņos. Varbūt šodien atturies no lielākiem pirkumiem. Zvaigznes iesaka rūpīgāk pārbaudīt paša paveiktā kvalitāti.

MEŽĀZIS Griezīsies gluži kā vāvere ritenī. Bet tas būs tā vērts! Tavs veikums pārspēs paša cerības. Ja uzmācas vēlme pamācīt draugus vai kolēģus, dari to ar apdomu, lai nesabojātu savstarpējās attiecības.

ŪDENSVĪRS Lielu nozīmi pievērsīsi apkārtējo uzslavām, komplimentiem. Lai sasniegtu līdzgaitnieku atzinību, būsi gatavs vai uz galvas stāvēt. Šis var būt zīmīgs brīdis tirdzniecībā strādājošajiem.

ZIVIS Attiecību uzlabošanās ar kolēģiem ievērojami veicinās tavu pašsajūtu. Labvēlīgs periods praktiskām nodarbēm. Iespējams, saņemsi interesantu darba piedāvājumu, par kuru jau sen sapņoji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu