Rabadanovs: Habiba Nurmagomedova tēvs ir modies no komas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi Foto: AFP / Scanpix

14. maijā jaukto cīņas mākslu (MMA) sabiedrību pāršalca vēsts, ka slavenais treneris un Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps nonācis komā. Nurmagomedovu ģimenes draugs Ramazans Rabadanovs sarunā "360 TV" atklājis, ka treneris no komas ir modies.

Nurmagomoedovs vecākais ar plaušu karsoņa simptomiem tika hospitalizēts jau aprīļa beigās, bet trenera veselības stāvoklis nav uzlabojies un radušās komplikācijas noveda pie tā, ka viņš pat nonāca kopā.

Nurmagomedovu ģimenes tuvais draugs Ramazans Rabadanovs Krievijas medijiem atklājis, ka leģendārajam trenerim pat veikta sirds operācija. 

"Abdulmanaps ir nācis pie samaņas, tiesa, viņš vēl nav runājis. Viņš komā nonāca pēc tam, kad viņam tika veikta sirds operācija," izteicies Rabadanovs.

Lai atbalstītu slaveno treneri, kopā sanākusi teju visa MMA saime. par Abdulmanapu aizlūdzis pat Nurmagomedova nīstais pretinieks Konors Makgregors, kurš iepriekš vairākkārt nievājoši ir izteicies par cīkstoņa ģimeni, reliģiju un valsti.

Aizlūdzu par Abdulmanapa Nurmagomedova atlabšanu. Vīrs, kurš ir atbildīgs par vairāk pasaules čempioniem dažādās cīņas sporta disciplīnās nekā mēs zinām. Īsts cīņu sporta ģēnijs. Šīs ziņu dēļ esmu ļoti noskumis. Aizlūdzu par Nurmagomedova ģimeni šajā laikā," rakstīja Makgregors.

Tāpat ar publisku paziņojumu nāca klajā arī UFC prezidents Deina Vaits: "Abdulmanaps Nurmagomedovs ir īsts cīņas mākslinieks, kurš dzīvo, vadoties pēc lepnuma, goda un cieņas. Tās pašas vērtības viņš ir iemācījis arī savam dēlam, pasaules čempionam Habibam un ir bijis viņa treneris visas Habiba karjeras garumā. Zinu, cik tuvs Habibam ir viņa tēvs un skumstu, dzirdot par Abdulmanapa kritisko stāvokli. Manas domas ir pie Abdulmanapa un Nurmagomedovu ģimenes, laikā, kad viņš turpina cīnīties."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu