"Vārtu gūšana Kasparam nekad nav bijusi problēma." Krievu apskatnieks slavē Kasparu Daugaviņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Portāla "Championat" žurnālists Ļevs Lukins ir nācis klajā ar deviņiem svarīgiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pārejas darījumiem, kurus aizēnojis fakts, ka komandas mainījušas lielāka kalibra zvaigznes. Pie "klusajiem" darījumiem Lukins pieskaitījis arī Kaspara Daugaviņa pievienošanos Maskavas apgabala "Vityaz".

Apskatnieks uzskaitīja "Vityaz" pāreju perioda jaunieguvumus, pieminot slavenā Aleksandra Sjomina pievienošanu sastāvam, kā arī, uzskaitot leģionārus Džastinu Denfortu, kā arī zviedriem Matiasu Tedenbiju un Līnusu Hultstrēmu.

Tāpat tika izcelta šķiršanās no talantīgā Naila Jakupova. Visie šie darījumi, pēc žurnālista domām, aizēno divus citus ļoti būtiskus "Vityaz" papildinājumus - Kasparu Daugaviņu un Fjodoru Malihinu.

Lukins uzskata, ka Daugaviņš būs patiesi labs papildinājums "Vitjaz" uzbrukuma līnijai.

"Latviešu uzbrucējs pagājušajā sezonā kļuva par otru labāko bombardieri (kopā gūtie punkti) un labāko snaiperi "Spartak" rindās. Viņam drīz apritēs 32 gadi, līdz ar to pāris gadus "pamētāt" visaugstākajā līmenī viņš pavisam noteikti būs spējīgs," raksta Lukins.

Apskatnieks arī uzskata, ka Daugaviņa ne sevišķi gludā atvadīšanās no "Spartak" palīdzēs veterānam rast papildus ieganstu spēlēt labi: "Vārtu gūšana Kasparam nekad nav bijusi problēma. Arī kopējā meistarība viņam pietiek. Jā, arī ar motivāciju nevajadzētu būt problēmām pēc strīdīgās šķiršanās no "Spartak"," turpināja apskatnieks.

Aizvadītajā sezonā latviešu uzbrucējs 59 mačos izcēlās ar 40 rezultativitātes punktiem (19+21).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu