"Es uzveikšu Floidu." Makgregors apsola Maikam Taisonam uzvaru pār Meivezeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Viens no boksa pasaules "karstākajiem" tematiem ir Maika Taisona atgriešanās ringā. Dzelzs Maiks savā podkāstā veltījis ļoti atzinīgus vārdus citam cīņu sporta fenomenam, īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonim Konoram Makgregoram, kurš publiski ir apsolījies izcīnīt uzvaru otrajā cīņā pret Floidu Meivezeru.

Taisons savā "Hotboxin'" podkāstā veltīja ļoti atzinīgus vārdus Konoram Makgregoram.

"Viņš savas dzīves laikā nav aizvadījis nevienu profesionālu boksa cīņu, vai ne? Viņš izturēja 10 raundus pret aizvadītās simtgades lieliskāko bokseri. Viņš nocīnījās 10 raundus, trāpīja sitienus pret pēdējo 100 gadu labākajam bokserim, " izteicās Dzelzs Maiks.

Par Taisona uzslavām savā "Twiitter" publiski pateicies arī pats Makgregors.

"Paldies, Maik. Zini, ka neizbēgamajā revanša cīņā, ar zināšanām, kuras man tagad ir par Floida stilu, kā arī ar manu veco skolas boksa treneri, es salikšu šo puzli. Es uzveikšu Floidu. Es apsolu to ar savu dzīvību. Ar labi redzēt, ka esi atpakaļ, Dzelzs Maik," savā "Twitter" kontā rakstīja Makgregors.

Šī ir jau kārtējā reize, kad Makgregors ir visnotaļ atklāti izteicies, ka gatavojas atgriezties boksa ringā. Turpretim Meivezers atklāja, ka būtu gatavs aizvadīt vēl vienu cīņu ar īru, ja algas diena pārsniegtu iepriekšējā reizē nopelnīto, kas bija aptuveni 275 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu