"Šī jau ir otrā mašīna, kuru nodedzina pagalmā." Olainē iedzīvotājiem radušās aizdomas par piromānu uzdarbošanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nepatīkamu atgadījumu Olainē piedzīvoja kāds jauns puisis, kurš pagalmā Jelgavas ielā novietoja savu darba automašīnu. Pāris stundas pēc riepu pumpēšanas spēkratu pārņēmušas liesmas, taču nav zināms, kāpēc, ziņo raidījums "Degpunktā".

Olainē kādas daudzdzīvokļu mājas pagalmā Jelgavas ielā pāris mēnešu laikā sadedzināti jau divi iedzīvotāju transportlīdzekļi. Liesmas un blīkšķus pagājušajā naktī dzirdēja tuvējās ēkas iedzīvotāji, un, palūkojoties pa logu, viņu priekšā pavērās nepatīkama aina, kas radīja nemieru.

“Mans vīrs stāstīja, ka vienos naktī dzirdējis savādus trokšņus. Tad redzējis gaismu un viņš piecēlies paskatīties, kas notiek. Redzējis, ka ir ugunsdzēsēji un notiek dzēšana. Šī ir jau otrā mašīna, kas sadeg pagalmā," raidījumam stāstīja vietējā iedzīvotāja Māra.

Degušā "Renault" mikroautobuss lietotājs esot kāds laipns jaunietis no blakus mājas. Māra stāsta, ka viņš itin bieži pagalmā novieto savu darba automašīnu un nekas neliecināja par nelaimes tuvošanos. Daži vietējie izsaka minējumu, ka apkārt staigā garlaikoti piromāni, kas savus mērķus izvēlas haotiski.

"Man šķiet, ka aizdedzināja. Kādam nebija, ko darīt un izdomāja nodedzināt," stāstīja vietējais iedzīvotājs.

Tikmēr Māra norādīja, ka Jelgavas ielā jau vairākas reizes ir deguši šķūnīši, kuros mitinoties bezpajumtnieki.

Policijā apgalvo, ka "Renault" stūrētājam nav ne jausmas, kā transportlīdzeklis aizdegās, bet kriminālprocess par notikušo nav uzsākts. Pierādījumi, kas liecinātu par ļaunprātību, pagaidām neesot.

Valsts policijas pārstāve Krista Andersone atklāja, ka plkst. 22.00 vakarā šoferis bija piegājis pie automašīnas, lai iepildītu riepās gaisu. "Pēc pāris stundām viņš konstatēja, ka šī mašīna deg. Valsts policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi un skaidro notikušā apstākļus."

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu