ASV "Mustang" šoferis sajauc pedāļus un ietriecas ekskluzīvas mašīnas sānos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/@ddwcarsinaz

Kam gan nav gadījies nejauši sajaukt mašīnas pedāļus un tā vietā, lai sāktu braukt, nobremzētu. Šāds scenārijs būtībā ir gaužām nekaitīgs, jo atliek vien atlaist bremžu pedāli un braukt tālāk. Citādāks iznākums iespējams gadījumos, ja bremžu pedāļa vietā nejauši tiek nospiesta gāze. Tad atliek turēties visiem, kas atrodas mašīnas ceļā.

Analogs incidents maija sākumā notika Skotsdeilā, Arizonas štatā, ASV. Tur kāds autobraucējs īrētā "Ford Mustang" bremžu vietā nospieda gāzes pedāli un auto zibenīgi rāvās uz priekšu. Gluži kā nevaldāms savvaļas zirgs.

Ja pedāļus vadītājs būtu sajaucis tukšā stāvlaukumā, nekas ļauns varbūt arī nebūtu noticis. Tomēr šajā gadījumā viņš atradās automobiļu dīlera "DDW Partners" teritorijā, kur salīdzinoši nelielā platībā atradās dažādi augstākās raudzes automobiļi, piemēram, "Aston Martin DBS Superleggera" un "McLaren 600LT". 

Nevienam no šiem ielas sporta automobiļiem "Mustang" netrāpīja. Incidenta notikumu virpulī pavisam negaidīti tika ierauts cits, krietni vien cēlāks automobilis "Rolls-Royce Dawn", kura cena minētajā centrā ir 370 000 ASV dolāri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DDWCarsinAZ (@ddwcarsinaz) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu