Foto ⟩ Ķīpsalā noticis pirmais brīvdabas kino seanss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No šodienas, 17. maija, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā darboties sāka "Drive in Kino" jeb brīvdabas kino, kurā filmas iespējams vērot no savas automašīnas.

Filmas skaņa tika nodrošināta caur radio FM viļņiem, tādēļ katrā mašīnā bija nepieciešams radio aparāts vai, kā norādīts pasākuma mājaslapā, arī kāda cita ierīce, piemēram, telefons, caur ko uztverami radioviļņi. Apmeklētāji līdzi varēja ņemt arī savas uzkodas un dzērienus.

"Drive in Kino" Ķīpsalā piedāvā baudīt divus līdz četrus seansus dienā, kuros varēs redzēt komēdijas, drāmas, romantiku, asa sižeta filmas un multfilmas no lielākajām starptautiskajām filmu studijām. Vienai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete, norāda kino seansu rīkotāji.

Filmu saraksts un biļetes pieejamas mājaslapā "driveinkino.lv".

Uz "Drive in Kino" Ķīpsala var doties tikai automašīnā un izkāpšana no transportlīdzekļa nav atļauta. Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, automašīnas būs jānovieto ar divu metru distanci. Auto ar atvērtu virsbūvi, velosipēdistiem, motocikliem, kā arī kājāmgājējiem dalība pasākumā ir liegta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu