Fjūrijs atklāj savu vēlmju sarakstu pēc cīņas ar Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Skandalozais britu boksa smagsvars Taisons Fjūrijs iepriekš izteicās, ka savā karjerā vēl plāno aizvadīt divas cīņas. Tagad viņš domas ir manījis un grib savas gaitas boksa ringā pagarināt. 

31 gadu vecais Fjūrijs savu nākamo cīņu, visticamāk, aizvadīs pret amerikāni Deonteju Vailderu, kas viņiem būtu trešā tikšanās. Pēc tam ļoti iespējams viņa duelis ar savu tautieti Entoniju Džošua. 

WBC čempions "Instagram" video pastāstīja, ka bokss ir visa viņa dzīve un viņš bez šī sporta veida nespēj normāli eksistēt. 

Pēc nākamajām divām cīņām viņam interesē tikšanās ar Dilianu Vaitu (Lielbritānija), Džarelu Milleru (ASV), Endiju Ruisu junioru (Meksika). 

Tāpat viņš norādīja, ka labprāt cīnītos ar 22 gadus veco britu talantu Daniels Dubuā, kurš 14 cīņās guvis visas uzvaras, turklāt 13 ar nokautu. 

Fjūrija sarakstā ir arī nepārspētais nigērietis Efe Adžagbs, arī Tonī Joka no Francijas, kurš arī līdz šim cīnījies bez zaudējumiem un triumfēja 2016. gada olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro. 

Viņš neatteiktos no cīņas arī ar Kubratu Puļevu no Bulgārijas un boksētos arī ar britu Džo Džoisu. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu