Video ⟩ Latvijas ugunsdzēsēju dienestam 155

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka / LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) svētdien, 17. maijā, atzīmē Ugunsdzēsēju un glābēju dienu, kā arī Ugunsdzēsībai Latvijā 155. gadadienu, informēja VUGD.

Šogad, ņemot vērā ārkārtējo situāciju, dienests nerīkos tradicionālo Atvērto durvju dienu un plašus svinīgos apbalvošanas pasākumus, bet svinēs svētkus citādāk.

"Apsveicu visus topošos, esošos un bijušos ugunsdzēsējus glābējus, brīvprātīgos ugunsdzēsējus, iestāžu, organizāciju, komercsabiedrību un pašvaldību izveidoto ugunsdzēsības dienestu darbiniekus.

Sveiciens ikvienam, kurš sirdī jūtas piederīgs ugunsdzēsēju glābēju profesijai. Novēlu nezaudēt degsmi un palikt sava aicinājuma patriotiem," norāda VUGD priekšnieks Oskars Āboliņš.

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju, šogad plašas svētku svinības dienests nerīko, bet kolēģi tiks godināti attālināti. Plānots pasniegt apbalvojumus šaurākā lokā, godinot nodarbinātos, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, izrādījuši drosmi, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus un sasnieguši teicamus darba rezultātus.

Kopumā VUGD nodarbinātajiem tiks pasniegti vairāk nekā 300 Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi.

Šiem svētkiem par godu Zemessardzes orķestris sagatavojis īpašu video sveicienu.

"Pateicamies ikvienam ugunsdzēsējam glābējam par nesavtīgu un profesionālu dienestu! Sūtām savu sveicienu, atzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu un ugunsdzēsības Latvijā 155. gadadienu!"

Video: Zemessardzes orķestra sveiciens VUGD

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu