Foto un video ⟩ Jauna informācija par Purvciema pusē klīstošo alni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Svētdien, 17. maijā, sākot ar pusdienlaiku ar pāris stundu intervālu Rīgas pašvaldības policija saņēma trīs zvanus par Dārzciema apkaimē redzētu alni. Pirmajās divās reizēs policijas ierašanās brīdī meža dzīvnieks jau bija pametis notikuma vietu, bet pēc trešā zvana kārtības sargi alni beidzot atrada, vēsta Rīgas Pašvaldības policija sociālajā tīklā "Facebook".

Dzīvnieks bija manāmi apjucis un bija redzams, ka alnis pilsētas "džungļos" arī nedaudz savainojies. Lai alni notvertu un nogādātu drošā vidē, kārtības sargi piesaistīja speciālistus no Dr. Beinerta veterinārās klīnikas.

Gaidot dzīvnieku ķērājus, kārtības sargi alni uzmanīja un sekoja viņam, lai tas nepazustu no redzesloka.

Kad speciālisti no veterinārās klīnikas ieradās notikuma vietā, viņi nolēma pielietot trankvilizatorus. Pēc veiksmīgas trankvilizatoru izmantošanas, brūcēm, kas bija uz aļņa pleciem, tika uzliktas šuves, bet vēlāk dzīvnieks tika izvests no Rīgas un palaists mežā.

Pirms došanās prom klīnikas speciālisti pārliecinājās, ka meža dzīvnieks ir pilnībā atguvies no trankvilizatoriem un noskatījās, kā viņš ieskrien mežā biezoknī.

Foto: Dārzciemā noķerts nomaldījies pusaugu alnis

Aculiecinieku video: Policija tvarsta alni

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu