Latvijas hokeja izlase turpina uzvaru sēriju virtuālajā pasaules čempionātā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases fani
Latvijas hokeja izlases fani Foto: Zane Bitere/LETA

Pie sestā panākuma tikpat spēlēs virtuālajā pasaules čempionātā tikusi Latvijas hokeja izlase, pārspējot Šveices valstsvienību.

Starptautiskās Ledus hokeja federācija (IIHF) ir izveidojusi virtuālu alternatīvu pasaules čempionātam hokejā, kur tieši sporta cienītājiem ir iespēja noteikt mača uzvarētāju, veicot balsojumu sociālajos tīklos.

Latvijas izlase jau sestajā mačā pēc kārtas palikusi nepārspēta. Šoreiz latviešiem ar rezultātu 6:7 piekāpās Šveices valstsvienība. Latvijas izlase šobrīd ir vienīgā komanda visā turnīrā, kura vēl nav cietusi zaudējuma rūgtumu.

Sociālo tīklu vietnē "Twitter" Latvijas izlasei bijis ļoti nospiedošs pārsvars, jo savu balsi par latviešiem atdeva 71% no 1455 balsotājiem.

Grupu turnīra noslēdzošais mačs latviešiem ir paredzēts 19. maijā plkst. 13:20. Latvijas izlase šajā spēlē sacentīsies ar Krievijas valstsvienību, kurai sešos mačos ir izdevies iekrāt četrus panākumus papildlaikā un vienu uzvaru pamatlaikā, kā arī piedzīvots viens zaudējums pamatlaikā.

Visu spēles laiku, kas ir aptuveni 2 stundas, sociālo tīklu lietotājiem dažādās platformās ("Twitter", "Facebook", "Instagram" un "VKontakte") ir iespējams balsot par konkrētā mača uzvarētāju. Pēc tam IIHF, apkopo balsojuma rezultātus un, izmantojot algoritmu, ko savā mājas lapā nodēvēja par "maģisku formulu", aprēķina mača uzvarētāju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu