Kā ietaupīt laiku un saņemt kvalitatīvus bioloģiskos produktus, veicot pasūtījumu internetā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kad produktu piegāde no izvēles un komforta pakalpojuma kļūst par ikdienas nepieciešamību

Paliecmājās” periods mums visiem bija izaicinājums - apdomājām un pārskatījām vērtības, radikāli mainījām ikdienas paradumus, nonācām pie jaunām atziņām un...jaunatklājumiem. Šis laiks lika nopietnāk attiekties pret savu veselību, augstāk novērtēt mirkļus kopā ar draugiem un tuviniekiem, bet negaidīti mūsu ikdienā parādījās arī jaunas vajadzības. Piemēram, ja pasūtījumi internetā agrāk bija izvēles un komforta jautājums, tagad tie kļuva par nepieciešamību un daļai pat par vienīgo produktu piegādes veidu. Vienlaikus šī situācija ļāva pārliecināties, cik ērti un vienkārši varam organizēt sadzīvi, veicot pasūtījumus attālināti - pa telefonu vai internetā, tādēļ pozitīvā pieredze tiks saglabāta un kļūs par ierastu, ikdienišķu normu.

Un kādēļ gan ne, ja tādējādi varam savu laiku izmantot vērtīgāk - vairāk to veltot sev un ģimenei, kopābūšanai ar draugiem, pastaigai gar jūru vai sporta aktivitātēm. Turklāt, gatavojot maltītes mājās, var pārliecināties par katras ēdiena sastāvdaļas kvalitāti, variēt ar tām un radīt jaunas receptes.

Foto: Publicitātes foto

Galvenie kritēriji pasūtījumiem internetā – veselīgi un kvalitatīvi produkti, ātra un uzticama piegāde

Mūsu uzņēmums atbalsta ideju par veselīgu uzturu un dzīves veidu, tādēļ jau vairākus gadus nodarbojamies ar BIOLOĢISKO produktu piegādi. Līdz ar to mūsu internetveikalā bioveikals.lv atrodamās preces ir izvēlētas tā, lai to sastāvs būtu pēc iespējas dabiskāks un veselīgāks.  Nav noslēpums, ka bioloģisko produktu razošanai ir augstākas izmaksas, tādēļ cenšamies nodrošināt  ne vien labas kvalitātes produkciju, bet arī iespējami izdevīgākas cenas. Regulāri pieejami pircējiem ir akcijas produkti un speciālie piedāvājumi, ir arī atsevišķu produktu izlase par īpaši labām cenām. Piemēram, bio auzu dzēriens, bio mandeļu dzēriens, bio olīveļļa, bio rīsu galetes bez sāls, bio piens UHT 3.5%, u.c.

Bioveikals.lv nodrošina produktu piegādi visā Latvijas teritorijā. Piegādes maksa šobrīd ir visai pievilcīga - 3,50 eiro (neatkarīgi no piegādes veida un pasūtījuma svara). Savukārt pasūtījumiem virs 30 eiro piegāde ir bez maksas, neatkarīgi no izvēlētā piegādes veida, vietas un pasūtījuma svara.

Kādēļ izvēlēties bioloģiskos produktus?

Bioloģiskā pārtika ir veselīgāka cilvēkiem un saudzējošāka apkārtējai videi, turklāt produktiem ir dabiskāka, patīkamāka garša. Bioloģiskajai pārtikai pirms sertifikātu piešķiršanas pārbauda, vai tā tiek audzēta un ražota atbilstoši bioloģiskās lauksaimniecības metodēm – harmoniskā saskaņā ar dabas procesiem, neizmantojot sintētiskos pesticīdus, minerālmēslus un antibiotikas. Šie produkti nesatur ģenētiski modificētus organismus (ĢMO), mākslīgas krāsvielas, garšas pastiprinātājus vai konservantus. Jāpiezīmē, ka bioloģisko produktu ražotāji tiek pastiprināti kontrolēti.

Mēs esam pārliecināti, ka izvēloties bioloģiskos produktus, ikviens sper apzinātu soli gan savas labsajūtas, laba izskata un veselības virzienā, gan izturas atbildīgi pret dabas resursiem.

Kā mēs izvēlamies  savus bioloģisko produktu piegādātājus?

  1. Pirms uzsākam sadarbību ar jauniem piegādātājiem, noteikti pārbaudām, vai ir visi nepieciešamie sertifikāti. Mūsu piegādātājiem ir gan atpazīstamā Eiropas Savienības “ zaļā ekolapiņa”, gan piešķirtie bioloģiskā ražotāja sertifikāti, piemēram, ECOCERT FRANCE, Ekoagros, Kiwa, Tuv Nord Cert u.c.
  2. Izvērtējam produktu sastāvu un pārliecinamies, ka sastāvdaļas ir pēc iespējas dabiskākas.
  3. Regulāri cenšamies iegūt atsauksmes par produktiem (vai apmierina to garša, cena, u.c.), lai saprastu, vai ir vērts attiecīgos produktus paturēt sortimentā vai aizstāt ar citiem.
  4. Izvēlamies produktus, kas ir ne vien bioloģiski un ekoloģiski, bet arī piemēroti jaunajām māmiņām un mazuļiem, vegāniem, veģetāriešiem, svaigēdājiem. 
  5. Pārliecinamies, ka produktu klāstā ir tādi, kas neizraisa alerģiskas reakcijas  - nesatur glutēnu, laktozi, pārmērīgi daudz cukura, kā arī dažādus alergēnus, piemēram, riekstus utml.

Mūsu TOP 5 produkti

  1. BIO auzu dzēriens
  2. BIO avokado
  3. BIO banāni
  4. BIO tofu kūpināts/ BIO tofu
  5. BIO koncentrētie sulas dzērieni (šoti)

Bioveikals.lv preču piedāvājumā atradīsiet visplašāko bioloģisko preču sortimentu: Bio augļus un dārzeņus, kafiju, tēju, augļu un dārzeņu sulas, graudaugus, rīsus un pākšaugus, makaronus, nūdeles, miltus, brokastu maisījumus, piena, siera un gaļas alternatīvas, saldumus, žāvētus augļus un riekstus, pārtiku bērniem, konservētos produktus un eļļas, kā arī higiēnas preces un sadzīves ķīmiju.

Foto: Publicitātes foto

Dzīvo veselīgāk - ietaupi laiku un izvēlies kvalitatīvus bioloģiskos produktus!

www.bioveikals.lv

info@bioveikals.lv

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu