Kivičs skaidro, kādēļ vairs nevēlas atgriezties politikā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Mūziķis Andris Kivičs brīvdienās iznākušajā raidījumā ar Horenu Stalbi "Rullē ar Horenu" apstiprināja, ka vairs nekad nevēlas atgriezties Latvijas politikā. 

Kā skaidroja Kivičs, lai gan viņš saglabāja iespēju paturēt "mīksto mandātu", viņš nevēlas tikt saistīts ar politiku. 

"Politika ir narkotika, jo visu laiku kaut kas notiek, ir kipišs. Bet viņiem nav gandarījuma. Man tūlīt paliks 43 gadi un man ir svarīgi, lai man dzīvē ir prieks. Es negribu izniekot savu dzīvi," norādīja mūziķis. 

Mūziķis piebilda, ka ir pārliecināts, ka viņš Saeimā būtu ļoti nelaimīgs.

"Jautājums, par ko pārvērtīsies mana dzīve. Es iešu uz komisiju, tur sēdēs noguruši cilvēki, es kaut ko ierosināšu, viņi to atliks, es sākšu lēnām jukt prātā. Es nākšu mājās, man ir skaista sieva, tūlīt būs bērniņš, es stāstīšu, kādi tur visi ir idioti, viņa būs uztaisījusi foršas vakariņas, gribēs paskatīties filmu, es visu vakaru vārīšos, kur var būt tāds stulbums," scenāriju iztēlojās Kivičs.

Atgādinām, ka kopumā 13. Saeimas vēlēšanās, saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas datiem, Andris Kivičs ieguva 37477 vēlētāju atbalstu, savukārt no saraksta viņu svītrojuši 5889 Latvijas pilsoņu. Vēlēšanu sarakstā Kivičs bija 8.vietā, bet dēļ svītrojumiem 13. Saeimā ievēlēts netika.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu