Astrologs Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuriem jūnija sākuma beigsies naudas nedienas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar astroloģisko prognozi, kurā izdala četrus Zodiaka pārstāvjus, kurus jau pašā vasaras sākumā atkal piemeklēs veiksme naudas jautājumos. 

Vērsis

Astrolgs piebilst, ka šo zemes stihijas pārstāvju dzīvēs ir radušās vairākas personīgas un finansiālas dabas problēmas. Ja līdz šim mēģinājumi uzlabot savu situāciju ir cietuši neveiksmi un naudas plūsma ir ievērojami sarukusi, jūnijā, pēc Globas domām, situācija kardināli mainīsies. Viss darbs, ko Vērši būs ieguldījuši ne tik veiksmīgajā periodā, atmaksāsies ar negaidītu atdevi. 

Drīzumā gaidāmi ļoti izdevīgi sadarbības piedāvājumi, turklāt to būs tik daudz, ka varēs izvēlēties tos, kas ir pievilcīgāki. Šī veiksme gaidāma līdz pat gada beigām, tādēļ zvaigžņu pazinējs iesaka šī zvaigznāja pārstāvjiem mazliet atslābt un vairāk uzdzīvot.

Lauva

Globa apgalvo, ka šiem uguns stihijas pārstāvjiem drīzumā ir gaidāma negaidīta palīdzība, kas izglābs no naudas trūkuma. Jūnija vidū šī palīdzība gan vairs nebūs nepieciešama, jo ugunīgie Lauvas saņems atpakaļ sen aizdotus naudas līdzekļus vai dāvanas. Katrā gadījumā - pat ja nauda nenāks no darba, ar iegūtu apjomu būs gana, lai nodrošinātu pietiekami labu dzīvi.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem jau kopš gada sākuma ir nācies neatlaidīgi strādāt, lai "turētu galvu virs ūdens" - astrologs apgalvo, ka nu varēs uz ilgāku laiku dzīvot mierīgāk, jo šo cilvēku dzīvēs gaidāma "baltā strīpa". Daudzus zem šī zvaigznāja dzimušos paaugstinās amatā, citiem gaidāmi jauni projekti vai arī bizness. Globa šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka ar jauniegūtajiem naudas līdzekļiem rīkoties īpaši apdomīgi - laba doma būs nomaksāt parādus vai uzkrāt "drošības spilvenam".

Zivis

Slavenais astrologs apgalvo, ka ļoti pozitīvas pārmaiņas gaidāmas arī sapņaino Zivs zīmes pārstāvju dzīvēs. Lai arī daudzi zem šī zvaigznāja dzimušie pēdējā laikā varētu būt zaudējuši stabilu ienākumu avotus, šī problēma samērā ātri atrisināsies jau pirmajās vasaras nedēļās. Pāvels Globa tāpat prognozē, ka daudziem šīs zīmes pārstāvjiem līdz ar vasaru sāksies sava veida "renesanse" - gaidāmas lieliskas pārmaiņas visās dzīves jomās.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu