No ratiņkrēsla līdz slavai - skaistule, kura par UFC zvaigzni kļuva bez neviena izdarīta sitiena (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

UFC cīņu šovu laikā allaž vislielākā uzmanība tiek pievērsta notikumiem oktagonā, bet bieži vien kameras pievēršas arī simpātiskajām dāmām, kuras tiek dēvētas par ringa meitenēm. Viennozīmīgi šā amata visspilgtākā zvaigzne UFC ir 32 gadus vecā Britnija Palmere, kuras ceļš līdz virsotnei ir bijis šķēršļu pilns.

Palmere UFC fanus ar savu skaistumu priecē jau 14 gadus. Šajā periodā modele ir kļuvusi par vienu no visas organizācijas pazīstamākajām sejām. Nebūtu pārspīlēts Palmeri nosaukt par vienu no ikoniskākajām personām visā UFC.

Burleskas šovs un dejošana blakus iluzionistam

Britnija Palmere ir dzimusi 1987. gada 24. jūnijā ASV pilsētā Sandjego. Jau pēc pāris gadiem meitenes ģimene pārcēlās uz Lasvegasu. Šāds solis būtiski ietekmēja jaunās meitenes dzīvi, jo "grēku pilsētā" cilvēkam bez kompleksiem un ar Palmeres dabas doto skaistumu darbu atrast nebija grūti.

Tiesa, Palmeres darbs sākumā nebūt nebija no glaimojošākajiem. Savu karjeru izklaides industrijā viņa sāka kā dejotāja striptīza bāros. Pēcāk gan viņai tika dota iespēja būt par iluzionista asistenti. "Dejoju "V Teātrī". Tur darbojos kā iluzionista asistente. Tur tiku pie iespējas uzstāties slavenajā burleskas šovā," karjeras sākumu atminējusies Palmere.

Dejot līdzās iluzionistam Palmerei nevajadzēja ilgi. Sievietes aģenti atrada viņai darba vietu tobrīd populārajā jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijā "World Extreme Cagefighting" (WEC). Tieši šeit popularitāti guva tādas UFC leģendas kā Žozē Aldo, Dominiks Krūzs, Donalds "Kovbojs" Serone, Entonijs Petiss, Juraija Feibers un citi.

Bet 2006. gadā UFC pārpirka WEC, savā īpašumā iegūstot iespaidīgo vieglā svara cīkstoņu sastāvu. Kopā ar leģendārajiem cīkstoņiem uz UFC pārgāja arī cita topošā zvaigzne, kura oktagonā tā arī nav izdarījusi nevienu sitienu, - UFC pievienojās arī Britnija Palmere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Ratiņkrēsls un problēmas ģimenē

Palmere kopā ar Arianu Selestu ir UFC ringa meiteņu veterānes. Varētu teikt, ka UFC bez šīm dāmām ir tikpat grūti iedomāties, kā bez Deinas Vaita, Džo Rogana vai Brūsa Bafera.

Tomēr Palmeres dzīvē ir bijuši arī ļoti sarežģīti mirkļi. Kad modelei bija tikai 21 gads, viņa cieta ļoti smagā autoavārijā, kas viņu uz vairākiem mēnešiem piekala ratiņkrēslam. Tiesa, arī šā mākoņa malā tomēr uzspīdēja saule, jo Palmere atrada jaunu hobiju, kas ir bijis viņas dzīves sastāvdaļa jau vairāk nekā 10 gadus. Rehabilitācijas procesa laikā modele sāka nodarboties ar gleznošanu.

Palmeres mākslas darbu galvenie tēli bieži vien ir UFC cīkstoņi, un viņa ir rīkojusi pat savu gleznu izstādi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Vēl viens ļoti nepatīkams incidents modeli piemeklēja 2015. gadā, kad Palmeres vīrs Ārons Zalevskis greizsirdību pret skaistules menedžeri nolēma izgāzt nevis pret minēto vīrieti, bet gan paša sievu. Zalevskis modelei uzbruka pašu mājas priekšā. Par laimi, Palmerei izdevās aizbēgt, un viņa uzrakstīja par agresīvo vīru iesniegumu policijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Palmeri unikālu padara fakts, ka skaisto modeli asociē ar pasaulē, iespējams, nežēlīgāko sporta veidu. Nu jau teju 15 gadu Palmere ir bijusi viena no vispazīstamākajām sejām pasaulē populārā sporta organizācijā un, spriežot pēc visa, karjerai punktu vēl negrasās likt.

Vēl pirms "UFC 249" cīņu šova modele savā "Twitter" kontā rakstīja: "Sveiks, vecais draugs. Ir labi būt atpakaļ."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu